Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Συνταγή για ψωμί με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση




Η μπύρα κάνει τη διαφορά

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας

Υλικά

330 γρ. μπύρα
3½ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με το χέρι καλά. Το βάζουμε σε μια φόρμα αφού πρώτα την λαδώσουμε ελαφρά.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου