Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: "Έτσι γλύτωσα από τους ληστές!”
Για την εμπειρία του από τη ληστειά που έγινε στο σπίτι του τον περάσμενο Αύγουστο μίλησε ο νεαρός ηθοποιός...

Μια από τις πιο άσχημες εμπειρίες που έζησε τον Αύγουστο, όταν ληστές μπήκαν στο σπίτι του στην Πεντέλη, ενώ εκείνος κοιμόταν με την σύντροφό του αποκάλυψε γνωστός ηθοποιός.

Το κάκο είναι ότι καταντήσαμε να λέμε πάλι καλά που κοιμόσουν... Αν δεν ήταν στο σπίτι “ετοιμοπόλεμος” και πιστός φύλακας ο σκύλος μου, ίσως να μην καθόμασταν ωραία και όμορφα να μιλούσαμε τώρα. Οι υποψήφιοι ληστές εξαφανίστηκαν χωρίς τελικά να πραγματοποιήσουν όσα σχεδίαζαν και χωρίς να συναντηθούμε χάρη στο σκυλί μου." δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό "People" και πρόσθεσε: “Την επόμενη μέρα βρήκα στην αυλή μια φόλα που έριξαν για να “εκδικηθούν” το σκύλο μου, που με έσωσε”.


 
Ο λόγος για τον Μάριο Ιορδάνου που πρωταγωνιστεί στην ταινία “Λάρισα Εμπιστευτικό” μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και το καλοκαίρι που μας πέρασε βίωσε μια πολύ άσχημη εμπειρία με τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του.
 
Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για την επιστροφή του στην μεγάλη οθόνη, τον έρωτα και την πατρότητα. "Η συντριφικότητα, το να ξέρεις ότι ο άνθρωπος σου είναι στο σπίτι και σε περιμένει είναι πολύ σπουδαίο πράγμα... Η γυναίκα που βρίσκεται τώρα στη ζωή μου λειτουργεί πολλές φορές σαν κυματοθραύστης”, εξομολογήθηκε.


 
Στην ερώτηση αν ο χωρισμός του με την πρώην σύζυγό του Ναταλία Λιονάκη ήταν η αιτία που την έκανε να πάει στο μοναστήρι, αποκάλυψε: "Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και για το δρόμο που ακολουθεί. "
 
Εχεί ζήσει πολλούς μοιραίους έρωτες;
 
"Μοιραίος έρωτας είναι αυτός που ζω τώρα. Αυτή η γυναίκα είναι πάρα πολύ ξεχωριστή περίπτωση για 'μένα."
Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα και ανέφερε: "Το σκέφτομαι, και κάτι τέτοιο περνάει πρώτη φορά από το μυαλό μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου