Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η Vodafone συμμετείχε στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών


Η Vodafone συμμετείχε στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Σαράντα οκτώ εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας έλαβαν μέρος στον Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό το Παναθηναϊκό στάδιο.
Στόχος των συμμετεχόντων ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης. Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 13,000€ από δωρεές φίλων, συναδέλφων, αλλά και από την ίδια την εταιρεία, τα οποία θα δοθούν για την ανακαίνιση των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης του Χωριού στη Βάρη, που λειτουργούν για 5η χρονιά με την υποστήριξη της Vodafone.
Η συμμετοχή των εργαζομένων της Vodafone στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντισμού που εφαρμόζει η εταιρεία ως αναπόσπαστο τμήμα του ευρύτερου προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας.
Η Vodafone στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS για τη λειτουργία των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει, εστιάζοντας στην υποστήριξη και συμβολή στην ανάπτυξη και επιμόρφωση των παιδιών, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου