Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

O πρωθυπουργός απαντάει και μέσω Facebook ....


O τίτλος της εκδήλωσης (event) είναι: “Οι νέοι και η κρίση. 
Είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε την Ελλάδα που θέλουμε” και μέσα από εκεί ο κ. Παπανδρέου θα δεχθεί τα ερωτήματα από τους χρήστες. Θα αναζητήσει μαζί τους λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους, την εργασία τους, την οικογένειά τους, την καθημερινότητά τους, την προσπάθειά τους να ενταχθούν στην παραγωγή.

Όποιοι χρήστες θέλουν να κάνουν ερωτήσεις μέσω Facebook θα πρέπει να δηλώσουν το “παρών” στο “event” του πρωθυπουργού. Από την άλλη όσοι θέλουν να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους μέσα από το Twitter τότε το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να γράψουν την ερώτηση τους στο status προσθέτοντας απλά το #GreekPmLive! Στις 12.00 έληξε η προθεσμία για την υποβολή ερωτήσεων.

Όλες οι απαντήσεις του πρωθυπουργού, θα δοθούν μέσα από livestream του government.gov.gr στις 15:00 το μεσημέρι, ενώ όποιος το επιθυμεί μπορεί να α αναμεταδώσει τη συζήτηση από το site ή το blog του.

Πέρα από τις ερωτήσεις που θα αποστείλουν οι πολίτες, ο πρωθυπουργός θα δεχτεί ερωτήσεις από νέους από διάφορους χώρους της Νεολαίας, από πολλές και διαφορετικές επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, οι οποίοι είτε είχαν επικοινωνήσει με mail στον προσωπικό κόμβο του πρωθυπουργού είτε έχουν προταθεί από τους αρμόδιους φορείς (άνεργοι, νέες μητέρες κ.α.).

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς, Γιάννος Λιβανός, ενώ θα συμμετέχουν επίσης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Ηλίας Κικίλιας, ο ειδικός γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού, Αντώνης Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητος, Φίλιππος Λέτζας και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Νεολαίας, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου