Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Νέα εποχή για την ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου !

Με την υπογραφή προσυμφώνου μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Μαρούσι από τον κ. Ά. Βωβό στον κ. Γ. Γκάμαρη, ο οποίος είναι εκπρόσωπος ομάδας επιχειρηματιών, έγινε την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, το πρώτο ουσιαστικό βήμα που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής για την ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.




Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, ο οποίος είχε αναλάβει προσωπικά το συντονισμό και τις διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση της πιο ενδεδειγμένης λύσης στο ιδιοκτησιακό της ομάδας.



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε για την εξέλιξη: «Αναλάβαμε την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο ιδιοκτησιακό της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη. Είμαι ευτυχής που η προσπάθεια αυτή απέδωσε καρπούς. Η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου θα συνεχίσει σε στερεές βάσεις, με τη νέα διοίκηση, αλλά και τον Δήμο Αμαρουσίου πάντα στο πλευρό της, να προσφέρει συγκινήσεις και επιτυχίες σε όλους τους κατοίκους της πόλης αλλά και γενικά στους Έλληνες φιλάθλους».



Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σ. Σταθούλης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κ. Κουτσούκος, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ κ. Π. Αλεξανδρής, ο κ. Θ. Μαρής και ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ κ. Β. Περόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου