Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Το νέο Facebook έρχεται και μάλιστα πληρώνει! Δείτε όλες τις λεπτομέριες - ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ



Έρχεται νέο facebook !! Κάνεις εγγραφή και κερδίζεις μετοχές!! (Χωρίς πιστωτικές, χωρίς τραπεζικούς λογαριασμούς)

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για δωρεάν εγγραφή 


Η αξία της μετοχής αντιστοιχεί σε $33,78, όπως εκτιμήθηκε την 1η Μαΐου.
Ο καθένας μπορεί να κάνει δωρεάν εγγραφή και να κερδίσει εντελώς δωρεάν μετοχές της Globallshare.


Προσοχή όμως! Σύμφωνα με τους όρους, η Globallshare θα μοιράζει μετοχές μόνο στο στάδιο των προεγραφών, το οποίο τελειώνει στις 31/05/2014, οπότε όποιος προλάβει, πήρε. Σύμφωνα με τους όρους, από τις 29/06/2014 όσοι κατέχουν μετοχές θα μπορούν είτε να τις πουλήσουν είτε να τις κρατήσουν και να κερδίζουν μηνιαίο μέρισμα!!

Η https://www.globallshare.com/en/1182141.html  είναι μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που εμφανίστηκε από το πουθενά και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εκτόξευσε τη επισκεψημότητά της στα ύψη, χάρη στην πρωτότυπη ιδέα του διαμοιρασμού μετοχών στους πρώτους χρήστες που γίνονται μέλη, κάτι το οποίο θα εξηγήσουμε παρακάτω.
Η ιδέα της Globallshare βασίζεται στο ότι οι χρήστες της γίνονται ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας, αφού η ίδια 
η ιστοσελίδα μοιράζει μετοχές, ο αριθμός των οποίων εμφανίζεται στο μενού. Βάση αυτή της ιδέας, η αξία κάθε μετοχής επανεκτιμάται σε ημερήσια βάση ανάλογα με την επισκεψιμότητα, τα έσοδα από τις διαφημίσεις και από άλλους παράγοντες.

 Για παράδειγμα την 1η Μαϊου 2014 η αξία της μετοχής εκτιμήθηκε στα $33,78.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά email της GAS: “Μόλις η επιχείρηση ξεκινήσει οι μέτοχοι του GlobAllShare θα λαμβάνουν κάθε μήνα τα μερίσματά τους από το 70% του παγκοσμίου κέρδους αναλόγως με τις μετοχές που κατέχουν, δηλαδή ο κάθε μέτοχος θα έχει πάγιο μηνιαίο κέρδος. Όμως οι μέτοχοι του GlobAllShare δεν θα έχουν μόνο μηνιαίο μέρισμα αλλά θα μπορούν επίσης να πωλούν τις μετοχές των σε μια ονομαστική αξία, κερδίζοντας ένα άμεσο και μεγάλο ποσό με αυτόν τον τρόπο”.

Πως κερδίζεις μετοχές;
Με το καλωσόρισμα στην Globallshare δίνεται η πρώτη μετοχή. Κάνοντας Sign up και πηγαίνοντας από στην αρχική σελίδα στο κεντρικό μενού και στην καρτέλα αριστερά “Gas-World: Διαδικτυακό γραφείο” πατάμε ενεργοποίηση. Από εκεί και πέρα κάνοντας κάθε μέρα Login κερδίζουμε μια επιπλέον μετοχή.
Ενώ για κάθε 5 φίλους που προσκαλούμε να γίνουν μέλη με το σύνδεσμο που μας παρέχει η Globallshare, κερδίζουμε άλλη μια μετοχή. Το ίδιο συμβαίνει και όταν οι φίλοι των φίλων μας προσκαλούν και άλλους.
Σύμφωνα με τους όρους, η Globallshare θα μοιράζει μετοχές μόνο στο στάδιο της προ-οργανογράφησης, το οποίο τελειώνει στις 31/05/2014, οπότε όποιος προλάβει πήρε και από τις 29/06/2014 όσοι κατέχουν μετοχές θα μπορούν είτε να τις πουλήσουν είτε να τις κρατήσουν και να κερδίζουν μηνιαίο μέρισμα!
Παράδειγμα:
Αν κάποιος κάνει εγγραφή την 1η Μαΐου, μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει κερδίσει 31 μετοχές. Αν προσκαλέσει και 20 φίλους του θα δικαιούται επιπλέον 4 μετοχές. Βέβαια σε περίπτωση που οι φίλοι του προσκαλέσουν και άλλους θα υπάρχει μεγαλύτερο μπόνους.
Αν λάβουμε υπόψη ότι η αξία της μετοχής αντιστοιχεί σε $33,78, όπως εκτιμήθηκε την 1η Μαΐου, τότε ο χρήστης μπορεί να πουλήσει τις 35 μετοχές του και να βγάλει κέρδος $1182,3 ή να τις κρατήσει και να λάβει μερίσματα $2,76 για κάθε μετοχή κάθε μήνα, δηλαδή παθητικό 
εισόδημα $96,6.
Πάταμε το link  για να κάνεις την εγγραφή σου:https://www.globallshare.com/en/1182141.html 

Όταν εγγραφείτε αντικαταστήστε το παραπάω link  με το δικό σας και στείλτε το στις επαφές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μέσα δικτύωσης. Το δικό σας link θα το βρείτε όταν επιλέξετε στο αριστερό μενού: Gas-World, το κουμπί «Προσκαλέστε».

Υπενθύμηση: Με την είσοδό σας στο σύστημα συμπληρώνετε τα στοιχεία που θέλετε και κάνετε κλικ στην επιλογή μενού GAS-Διαδικτυακό γραφείο και κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση δηλώνοντας στο σύστημα ότι θέλετε να γίνετε μέτοχος και να σας μοιράζει μετοχές. 
Αν δεν κάνετε ενεργοποίηση το σύστημα σας εντάσσει ως απλό μέλος χωρίς την δυνατότητα μετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου