Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Οι 3 σεξουαλικές ανασφάλειες που έχουν οι περισσότερες γυναίκες.....



Όλες οι γυναίκες βρίσκουν κάτι επάνω τους που τις ενοχλεί αφάνταστα και αυτό εκδηλώνεται συχνότερα στη σεξουαλική τους ζωή.
Δείτε ποιες είναι οι συχνότερες ανασφάλειες που πλήττουν τις γυναίκες.


NokiBet Sports Betting Welcome Bonus 100%1. Το μέγεθος του στήθους
Τα ΜΜΕ έχουν «θειοποιήσει» το τέλειο, απόλυτα συμμετρικό και μεγάλο στήθος, όμως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αυτό που αρκετές γυναίκες παραβλέπουν όμως είναι ότι η αυτοπεποίθηση και η υγιής εικόνα σώματος είναι πολύ πιο σημαντική και πολύ πιο σέξι από τις ακριβείς σωματικές αναλογίες.
2. Ο σωματότυπος
Και στην περίπτωση αυτή, πρόκειται για το.....

πρότυπο που προβάλλεται ως ιδανικό. Η εμμονή με την τελειότητα φέρνει όμως την ψυχολογική καταπόνηση, ενώ αντίθετα η αυτοεκτίμηση μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας. Πάνω απ' όλα, σημασία έχει το σώμα να είναι υγιές και όχι να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες μετρήσεις.

3. Επιδόσεις
Αρκετές γυναίκες ανησυχούν ότι δεν έχουν αρκετή εμπειρία στο σεξ και ότι αυτό θα οδηγήσει το σύντροφό τους στην απογοήτευση. Το σεξ είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει δύο άτομα κι έτσι βασικό ρόλο παίζει η αμοιβαιότητα. Το ζευγάρι πρέπει να έχει καλή επικοινωνία και οι δύο σύντροφοι να μιλούν ανοιχτά για το τι θέλουν και τι όχι,






Πηγή: http://www.onmed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου