Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Αυτός είναι ο άνδρας που αγκάλιαζε την Μανωλίδου πριν τον Άδωνι


Ο Θεόδωρος Μανωλίδης, πρώην σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1940. Από το 1957 έως το 1961 σπούδασε ζωγραφική κοντά στο Γ. Μόραλη στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας.
 Το 1961 μεταβαίνει στο Παρίσι, όπου συνεχίζει τις σπουδές του στην École des Beaux-Arts.
Ο καλλιτέχνης είχε έντονη δράση και καλλιτεχνική δραστηριότητα.
 Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών και

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Στοίχημα : Επιλογές ημέρας....

mybet.com



Ημέρα Europa League η σημερινή με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λεβάντε να ξεχωρίζει στοιχηματικά για το Ελληνικό κοινό.

Πρώτη επιλογή μας λοιπόν για σήμερα είναι το ματς της Λεβάντε η οποία φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στις 20:00. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη χειρότερη
κατάσταση τους και είναι ερωτηματικό το πώς θα

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΞΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;



Είναι από τις γυναίκες που ο θεός είχε κέφια όταν την έκανε. Πολλές γυναίκες την ζηλεύουν. Για τη ζωή της, το μυαλό της αλλά πάνω απ όλα για το πώς μοιάζει στα 54 της...

Η ίδια πριν από χρόνια εκλέχτηκε βουλευτής και μάλιστα αναρριχήθηκε σε υπουργικούς θώκους απ΄ οπού και παραιτήθηκε μετά τα σκάνδαλα που ξέσπασαν με τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο και την εφορία. δίνοντας άλλο άρωμα στη Βουλή. Νωρίτερα όμως έκανε τους άντρες να φαντασιώνονται μαζί της!

Έγινε γνωστή ως ηθοποιός και συμμετείχε σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. Η μεγαλύτερη όμως ήταν η φωτογράφηση στο Playboy!!! Δεκαεπτά χρόνια πριν, το τεύχος του Playboy είχε εξώφυλλο την 37χρονη τότε Κερκυραία στην πρώτη και τελευταία γυμνή φωτογράφηση της ζωής της. Άντζελα Γκερέκου…Όπως όλοι την θυμούνται!!!

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ποια συνεργάτιδα της Μενεγάκη φοράει μαύρο καυτό μπικίνι και τ’ ανοίγει!



Έχει μεγάλο αρχείο. Το κορίτσι που συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη τα έχει πετάξει  μια χαρά. Ειδικά τα… οπίσθια  της. Βέβαια επειδή ξεκίνησε ως μοντέλο έκανε και κάποιες φωτογραφήσεις  ανάλογες. Όπως αυτή. Που προβάλλει...

Ο Θοδωρής Αθερίδης ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΟΣ;;; Κι όμως... μπορείς να δεις τα "προσόντα" του με ένα απλό κλικ!!! (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ PHOTO)


Το παίζω όπως είναι...διότι δεν είναι πορνό. Είναι γυμνό και Τέχνη! Ταξιδεύουμε 25 χρόνια πίσω...όταν ο Θοδωρής Αθερίδης ως νέος, όμορφος και ολόγυμνος, με τα προσόντα του και το ταλέντο του φόρα παρτίδα, πρωταγωνιστεί σε ερωτική ταινία του Πανουσόπουλου.
Είναι μια ταινία που σημάδεψε την καλλιτεχνική πορεία του Θοδωρή Αθερίδη, πρωταγωνιστώντας στην ερωτική αισθηματική ταινία του Πανουσόπουλου «Μ αγαπάς».  Μια ερωτική κωμωδία που έδωσαν το αισθησιακό παρόν τους μεγάλα ονόματα, όπως ο Ανδρέας Μπάρκουλης, η Βάνα Μπάρμπα, η Μπέτυ Λιβανού, η Σοφία Αλιμπέρτη και άλλοι πολλοί. Για δείτε...για δείτε!!!

Έχετε αναρωτηθεί πως μπορούμε να αποκομίσουμε κέρδη από την πτώση του δολαρίου και ευρώ ?.


H Σιωπή ΔΕΝ .... είναι χρυσός !!!!

Θέλετε να  μάθετε πώς να κερδίσετε χρήματα από τον χρυσό και μάλιστα σε χρυσό. Και χωρίς να είστε μεγιστάνας, χρηματιστής ή ειδικός στην διαφήμιση.
 Αν σας ενδιαφέρει το θέμα για το πώς να κερδίσετε χρήματα, τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο 

Photo: ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ . ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ , ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ Η ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ . ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .( Η ενημέρωση δεν αναφέρετε σε πωλήσεις προϊόντων MLM εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ ή ανεύρεση συνεργατών επίσης δεν αφορά forex ή επενδυτικά προϊόντα .)

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Στους επόμενους 2-3 μήνες κάποιοι θα έχουν αλλάξει ριζικά την οικονομική τους κατάσταση και την προοπτική τους...






Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο , αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας

http://money365.dtrtour.com/

Στους επόμενους 2-3 μήνες κάποιοι θα έχουν
αλλάξει ριζικά την οικονομική τους κατάσταση
και την προοπτική τους...

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ και έχετε €100 μπόνους εγγραφής!

Αγγελική Ηλιάδη: - Δείτε αποκλειστικά εδώ τις φωτογραφίες που θέλει να ...ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ...



«Δεν θυμάμαι να αντιμετώπιζα ποτέ πρόβλημα με το σώμα μου». Ατάκα διά στόματος Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία προφανώς δεν θυμάται και πολύ καλά. Αφού δεν θυμάστε, λοιπόν, θα...
σας θυμίσουμε εμείς αγαπητή! 
Η «News» παρουσιάζει αποκλειστικά στιγμιότυπα που η τραγουδίστρια θέλει να σκίσει, να στείλει στο πυρ το εξώτερον.


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....

Kate Upton: ΔΕΙΤΕ το ...λόγο που ψηφίστηκε ως τα "πιο sexy οπίσθια" κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ!!! (PHOTOS)



Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα στον κόσμο. Η 20χρονη σέξι Κέιτ Άπτον ψηφίστηκε ως «τα πιο σέξι οπίσθια του κόσμου» από τη βρετανική εφημερίδα Sun...

Η μοντέλα, η οποία είναι γνωστή για τις καμπύλες της και που δεν είναι ανορεξική όπως άλλα μοντέλα σαν εκείνη ψηφίστηκε τα «καλύτερα οπίσθια του κόσμου».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κι όμως! Ο Παναθηναϊκός αλλάζει χέρια


Όταν σας αποκαλύπταμε πρώτοι πως ο Βασίλης Τοροσίδης θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον προσεχή Ιανουάριο, κάποιοι μας έλεγαν μυθοπλάστες. Όταν βέβαια επιβεβαιωθήκαμε περίτρανα έκαναν μόκο. Έτσι λοιπόν και τώρα, σας αποκαλύπτουμε πως...
η πράσινη ΠΑΕ είναι έτοιμη να περάσει στα χέρια νέου ιδιοκτήτη....


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ