Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Την απάτησε και εκείνη τον παράτησε με τον πιο ΤΕΛΕΙΟ τρόπο! Δείτε το γράμμα που του έγραψεΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Την απάτησε και εκείνη τον παράτησε με τον πιο ΤΕΛΕΙΟ τρόπο! Δείτε το γράμμα που του έγραψε
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το γράμμα που άφησε μία κοπέλα στο αγόρι της, όταν ανακάλυψε ότι την απατά.

Το επί δύο χρόνια αγόρι της ξέχασε για κακή του τύχη το προφίλ του στο Facebook ανοιχτό και ήταν τότε που ανακάλυψε ότι εκείνος συνομιλούσε με μία άλλη γυναίκα, Κέλσι στο όνομα.

Έπειτα, λοιπόν, από το πρώτο σοκ, η κοπέλα, της οποίας τα στοιχεία είναι άγνωστα, εξαφάνισε τα πράγματα του φίλου της υποβάλλοντάς τον παράλληλα σε ένα κυνήγι... θησαυρού για να τα ξαναβρεί.

Διαβάστε το γράμμα


«Μάντεψε ποιος άφησε το προφίλ του ανοιχτό και είχε ένα μήνυμα από την Kέλσι; Ναι, εσύ! Μα, μην ανησυχείς δεν έσπασα τίποτα. Μάλιστα, με μεγάλη μου χαρά πακέταρα τα πράγματα σου! Παράλληλα ανακάλυψα ένα νέο παιχνίδι, μιας και σου αρέσει γενικά να ψάχνεις, όπως για παράδειγμα άλλα κορίτσια. Κοίτα πού μπορείς να βρεις τα πράγματά σου:

Τα ρούχα σου είναι εκεί που βρεθήκαμε για πρώτη φορά
Τα ηλεκτρονικά σου παιχνίδια είναι εκεί που δώσαμε το πρώτο μας φιλί
Ο υπολογιστής σου είναι εκεί που αγοράσαμε το πρώτο σου ηλεκτρονικό παιχνίδι μαζί
Η τηλεόραση είναι εκεί που αράζαμε για ώρες
Και όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών μας, είναι στο σπίτι της Kέλσι.

Καλά να περάσεις! Και σημειωτέον το ότι εγώ δεν κατέστρεψα κάποιο από τα πράγματά σου δεν σου εγγυώμαι ότι κάποιος άλλος δε θα κάνει κάτι αντίστοιχο... Καλό κυνήγι!». 


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου