Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Το 69 για προχωρημένους...















Η στάση 69 χρειάζεται τεχνική, συντονισμό και συγκέντρωση και λίγο ζέσταμα.
Είναι όμως μία από τις πιο σέξι στάσεις και ανεβάζει τα προκαταρκτικά σε άλλα επίπεδα. 
Η στάση 69 με τις  προχωρημένες παραλλαγές της
  • 69 πλαγίως
Στοματικό σεξ (ο ένας στον άλλο, δηλαδή αμοιβαίο στοματικό σεξ) αλλά και οι δύο ξαπλωμένοι είναι στο πλάι. Η συγκεκριμένη παραλλαγή φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά, είναι αισθησιακή και κυρίως, δεν
είναι κουραστική. Αυτό συμβαίνει, γιατί είναι και οι δύο ξαπλωμένοι και κανένας δεν νιώθει το βάρος του άλλου πάνω στο σώμα του. Έτσι μπορούν να αφεθούν και να το απολαύσουν.
  • 69 man on top
Όταν o άντρας είναι από πάνω στη στάση «69», έχει τον έλεγχο και συντονίζει την κατάσταση στο 69. Προσοχή θέλει να μην αφήσει αυτός όλο του το βάρος να πέσει πάνω της, γιατί αυτή θα πνιγεί και δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα.
  • 69 on and out of the bed 
Σε περίπτωση που το κρεβάτι  βρίσκεται στο κατάλληλο ύψος, μια άλλη παραλλαγή, είναι όταν η γυναίκα είναι από πάνω. Το κεφάλι του άντρα, περισσεύει ελαφρώς από το στρώμα κι ενώ αυτή βρίσκεται από πίσω του, προχωρεί σταδιακά προς τα κάτω, έτσι ώστε το κεφάλι του να βρεθεί ανάμεσα στα πόδια της την ώρα που αυτή θα φτάσεις στο πέος του. Άψογος συγχρονισμός.
  • 69 ακροβατικό 
Ο άντρας κάθεται στον καναπέ με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και λυγισμένα, ενώ οι πατούσες του θα ακουμπούν στο τραπεζάκι του σαλονιού. Αυτή στέκεται πίσω από την πλάτη του καναπέ και σκύβει μπροστά, ακουμπώντας τους αγκώνες της δίπλα στα οπίσθιά του (αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα) καθώς χαμηλώνει το κεφάλι προς τους μηρούς του. Την ώρα που το βάρος της θα στηρίζεται, κυρίως στους αγκώνες της, ακουμπάει τα γόνατα στην πλάτη του καναπέ, έτσι ώστε να «καβαλά» κατά κάποιον τρόπο το κεφάλι του. Προσοχή! Θέλει εξάσκηση, γιατί μπορεί να συμβεί ατύχημα.
Βιβλιογραφία
cosmopolitan.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου