Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Κάνει θραύση στην Αμερική το πορνό βίντεο της σέξι μαμάς (PHOTOS)



Μέσα σε 12 ώρες, πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέπτες είδαν το βίντεο της Farrah Abraham...

Η Farrah Abraham έγινε γνωστή στις ΗΠΑ από το reality Teen Mom του MTV το οποίο παρακολουθούσε για 4 χρόνια τις ζωές τεσσάρων κοριτσιών που έγιναν μητέρες στα 16 τους.

Οι πρωταγωνίστριες συμμετείχαν πριν το Teen Mom, στο 16 and Pregnant του ίδιου καναλιού. Η Farrah ήταν ένα αποτυχημένο μοντέλο που έγινε μητέρα στα 16 της αλλά η κόρη της δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον πατέρα της ο οποίος σκοτώθηκε σε δυστύχημα πριν τη γέννηση της.

Τον καιρό του reality οι στήλες αμερικανικές στήλες gossip έγραφαν για καιρό για τη δικαστική διαμάχη της Abraham με τον πατέρα της, τον οποίο είχε κατηγορήσει για κακοποίηση. Τελικά το δικαστήριο τη δικαίωσε και ο πατέρας της οδηγήθηκε στη φυλακή.

Τον Αύγουστο του 2012 κυκλοφόρησε το βιβλίο της Abraham με τίτλο My Teenage Dream Ended αλλά μερικούς μήνες αργότερα άρχιζε το όνειρό της για την καριέρα της ως πορνοσταρ.

Τον Μάρτιο του 2013 έγινε γνωστό ότι γύρισε ένα personal video πορνό με τον γνωστό πορνοσταρ James Deen. Ένα μήνα αργότερα πούλησε το υλικό στην εταιρεία Vivid έναντι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και χθες η Vivid το ανέβασε χθες στο site της με τον τίτλο "Backdoor Teen Mom".

Μέσα σε 12 ώρες το είχαν κατεβάσει 2 εκατομμύρια χρήστες συντρίβοντας το ρεκόρ της ταινίας της Kardashian ( 600 χιλιάδες χρήστες). Μάλιστα ο σέρβερ της εταιρείας βγήκε εκτός λειτουργίας για 9 λεπτά.

H Abraham με tweet της ευχαρίστησε τους θαυμαστές της αν και δήλωσε ότι δεν έχει δει την ταινία.

Όμως λίγες μέρες πιο πριν είχε δικαιολογήσει την απόφαση της να γυρίσει πορνό. λέγοντας ότι ήθελε "να δείξει σε όλους το υπέροχο σώμα της".























Πηγή: kamarinia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου