Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί δεν... υποκρίθηκαν το σεξ! (Αυστηρώς Ακατάλληλα VIDEO)



Η απεικόνιση πραγματικών σεξουαλικών πράξεων σε ταινία υπήρξε σπάνια, αλλά δεν υπάρχει μόνο μία περίπτωση - ακόμη και στο Hollywood...

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις περιπτώσεις όπου οι ηθοποιοί τα κάνουν όλα στο όνομα της τέχνης Nymphomaniac (2013)

Μια νυμφομανής εξιστορεί ερωτικές εμπειρίες στον άνθρωπο που την έσωσε μετά από έναν ξυλοδαρμό. O Shia LaBeouf επιβεβαίωσε σε συνέντευξή τoυ στο MTV News ότι θα συμμετάσχει σε πραγματική σεξουαλική επαφή στην ταινία.

Μόλις κυκλοφορήσει το trailer της ταινίας θα το ανεβάσουμε...

The idiots (1998): Η ομάδα των ανθρώπων που συγκεντρώνονται στο σπίτι σε προάστιο της Κοπεγχάγης να σπάσει όλα τα όρια και να αναδείξει τον "εσωτερικό ηλίθιο» μέσα τους.

Antichrist (2009): Ένα ζευγάρι θρηνεί και βρίσκει μοναδικό καταφύγιο στην καμπίνα τους στο δάσος, ελπίζοντας να επισκευάσει τις ραγισμένες καρδιές τους και τον προβληματικό τους γάμο. Αλλά η φύση παίρνει την πορεία της και τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Shortbus (2006): Μια ομάδα κατοίκων της Νέας Υόρκης απασχολημένοι με το ρομαντικό σεξουαλικό περιβάλλον τους συγκλίνουν σε ένα υπόγειο σαλόνι διαβόητο για το μείγμα της τέχνης, της μουσικής, της πολιτικής, και της ασέλγειας.

9 songs (2004): Στο Λονδίνο, Αγγλία, η αγάπη ανθίζει μεταξύ μιας Αμερικανίδας φοιτήτριας κολεγίου, που ονομάζεται Lisa, και ενός Βρετανού μελετητής των παγετώνων, που ονομάζεται Matt, όπου κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών μεταξύ συναυλιών ροκ μουσικής, οι δύο εραστές έχουν έντονες σεξουαλικές συνευρέσεις.


    
Πηγή: Thessnea.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου