Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! Ποια celebrity κακοποιούσε η μητέρα της και ήθελε να τη σκοτώσει;;; Τί λένε τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει ο εκλιπών πατέρας της;;;



Το Αμερικανικό περιοδικό In Touch εξασφάλισε αποκλειστικά τα ημερολόγια και προσωπικές οικογενειακές φωτογραφίες του Robert Kardashian. Χειρόγραφα πιστοποιημένα...
από γραφολόγο και αυθεντικές φωτογραφίες παρέδωσε η χήρα του και δεύτερη σύζηγός του, Ellen Kardashian.

Τα ημερολόγια του δικηγόρου στο επάγγελμα μπαμπά της Kim Kardashian χρονολογούνται μεταξύ 1989 και 1990. Ο Robert σκιαγραφεί μία συγκλονιστική και δύσκολη παιδική ηλικία κυρίως για την Kim που είχε πρόωρει ανάπτυξη ξυπνώντας την ζήλια της μητέρας της, όσο για την Kourtney και την  Khloé. Υπάρχει φυσικά και μία σοκαριστική φωτογραφία καταδίκη που τράβηξε ο ταλαιπωρημένος σύζυγος. Η  Kris Jenner κλωτσάει και χτυπά την Kim, ενώ ουρλιάζει ότι θέλει να την σκοτώσει! Ο Robert  γράφει μετά το περιστατικό στις 24 Αυγούστου , 1989. «Η Kim έκλαιγε σαν υστερική». Ο δικηγόρος πέθανε από καρκίνο του οισοφάγου το  2003, ενώ παρέμεινες παντρεμένος με την Kris για 12 χρόνια.

Ο Robert καταγγέλει και επιβεβαιώνει ταυτόχρονα το δεσμό της  Kris  με τον κατά πολύ νεότερό της ποδοσφαιριστή Todd Waterman. Προκειμένου να κάνει σεξ μαζί του άφησε τα παιδιά της μόνα στο σπίτι για μέρες, όλα ηλικίας κάτω τον 11- χωρίς να αφήσει έναν αριθμό έκτακτης ανάγκης καν. «Δε νοιαζεται»,  συνεχίζει ο πρώην της στις 15 Δεκεμβρίου , 1989. «Ήρθα και βρήκα τα παιδιά σε χάος. Τα παράτησε και πηδιόταν όλη νύχτα πάλι! Μόνος ξανά, σε ένα άδειο σπίτι με 4 τρομαγμένα παιδιά. Χριστούγεννα».

Υπάρχουν πολλές σοκαριστικές φωτογραφίες και αποκαλύψεις που θα κρεμαστούν στα περίπτερα μαζί με το  In Touch. Τελικά, μάλλον ο Todd Waterman, ο οποίος επίσης είχε δώσει συνέντευξη στο  In Touch πριν από ένα χρόνο λέγοντας πως η  Kris κατέστρεψε εσκεμμένα τις κόρες της, είχε δίκιο. Είχε αποκαλύψει επίσης πως εκείνη ήταν κάτι σαν χορηγός του, αφού του πλήρωνε τα πάντα, του έδινε μεγάλα ποσά από την περιουσία του συζύγου της και του έκανε συνεχώς δώρα. Την χαρακτήρισε τότε, άχρηστη και κακή μητέρα καθώς και σεξομανή.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου