Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τα Ζώδια σήμερα 25/01/2013







Κριός 

Και τα νευράκια συνεχίζονται γιατί προφανώς δε σας κάθεται αυτό που θέλετε και σήμερα ίσως να υπάρχει και ένα deadline που δε νομίζω να το πετύχετε, αν χάσετε το χρόνο σας γαυγίζοντας! Η ημέρα από μόνη της είναι κάπως ζαβή, για αυτό ψυχραιμία, υπομονή και καλό θα ήταν να ράψετε και το στόμα σας! Η ανασφάλειά σας, στα κόκκινα, όμως κάτι θα συμβεί, λίγο χρήμα ξαφνικά παραπάνω στη τσέπη σας, που θα σας ικανοποιήσει μεν, όμως όχι και τόσο..

Ταύρος 

Μέρα μυστήρια, αφού θα πρέπει να κάνετε εκείνη τη ρημάδα τη συζήτηση και ας βαριέστε μέχρι θανάτου! Θα ξεμπερδέψετε μια ώρα αρχύτερα και θα καταλάβετε περισσότερα από όσα δείχνει η κατάσταση! Αρκετά δυναμικοί, με πολύ όρεξη, θα φροντίσετε να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας και να αλλάξετε σελίδα και πλάνα! Μια προαγωγή είναι πολύ κοντά, για αυτό παλέψτε το με νύχια και δόντια! Ερωτικά προσέξτε τι λέτε στο ταίρι σας, γιατί παίζει να ρίξετε ένα τσακωμό γερό!!

Δίδυμος
Κάνατε το λάθος στη δύσκολη, να ανακατέψετε τους πάντες και τώρα τους έχετε μέσα στα πόδια σας και αντί να σας δίνουν λύσεις, ρίχνουν λάδι στη φωτιά! Βαλιτσούλα και δρόμο όσοι μπορείτε φυσικά, μη πάτε μακριά στο σπίτι του καλύτερού σας φίλου ή φίλης, ίσως βρείτε το παράδεισο! Πρέπει να καθαρίσετε το κεφάλι σας από αρνητικές σκέψεις γιατί τα επαγγελματικά σας ζητήματα απαιτούν δράση και αποφάσεις!! Μη χάνετε άλλο το χρόνο σας άδικα!

Καρκίνος
Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και το φοβερό είναι ότι έχετε όρεξη να ανοίξετε τα φτερά σας και να το παλέψετε το θέμα. Όμως σήμερα θα σας απασχολήσουν τα ερωτικά σας, αφού θα έχετε κέφια τρελά! Βρείτε τρόπο να τη κάνετε νωρίς, να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό δείπνο και να αφιερώσετε τη βραδιά σας στο ταίρι σας. Εάν είστε μόνοι, τότε η παρέα ενός φίλου, ναι μεν είναι ιδανική, όμως ένα ψυχικό δε θα ήταν άσχημη ιδέα!

Λέων
Είστε κάπως ζαβά, αλλιώς δεν εξηγείται η περίπτωσή σας. Σήμερα που όλοι θα είναι φευγάτοι, εσείς θα βρείτε την όρεξη να δουλέψετε περισσότερο και να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας βασάνιζαν τις προηγούμενες ημέρες! Κάτι θα συμβεί που θα σας δώσει περισσότερη αισιοδοξία και θα νιώσετε ότι τελικά δεν είστε κάτι το απλό! Δώστε το καλύτερό σας εαυτό και μη σας νοιάζουν οι άλλοι! Λεφτά δεν έχετε και αυτό σας καθηλώνει μέσα στο σπίτι.. Υπομονή!

Παρθένος
Έχετε αναστατωθεί για κάτι νέο που θέλετε να κάνετε και το μυαλό σας είναι αλλού! Όμως εάν δε κλείσετε τις εκκρεμότητες με το παρελθόν, δε θα καταφέρετε να προχωρήσετε όπως το φαντάζεστε! Αποφύγετε τα φαγητό το πολύ ή το ποτό, γιατί παίζει να σας πιάσει το στομάχι σας και να υποφέρετε όλο το ΣΚ! Πληρώστε κανέναν λογαριασμό γιατί πάλι πάτε να τα καταστρέψετε όλα! Ερωτικά δε παίζει τίποτα το ενδιαφέρον, αφού και εσείς δεν ασχολείστε και τόσο..

Ζυγός
Δύσκολη ημέρα για εσάς, αφού ότι είχατε σχεδιάσει ως τώρα παίζει να κρέμεται από μια κλωστή και η αναβολή και η καθυστέρηση θα πάνε σύννεφο! Ίσως βάλετε και τα κλάματα από τα νεύρα τα πολλά, όμως η ψυχραιμία είναι το μόνο που χρειάζεται! Μπορεί να δείτε κανένα φράγκο παραπάνω στη τσέπη σας, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλείσετε τρύπες τώρα που γυρίζει! Ερωτικά καμία διάθεση, αφού ποιος μπορεί να καταλάβει πώς νιώθετε, όταν συνέχεια φωνάζετε..!!

Σκορπιός
Πάλι θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και πάλι οι συζητήσεις θα πάνε σύννεφο! Καλό είναι να βγάζετε από μέσα σας το οτιδήποτε σας απασχολεί, όμως θα πρέπει να απευθύνεστε στους σωστούς ανθρώπους, που έχουν να σας δώσουν και κάτι! Επαγγελματικά κάτι καλό έρχεται, για αυτό εάν σας έχουν χώσει μέχρι το κεφάλι, μη γκρινιάζετε, για όλα υπάρχει ένας λόγος! Ερωτικά βασανίζεστε αρκετά, όμως η τιμωρία η συγκεκριμένη σας αρέσει πολύ!!

Τοξότης
Μαύρα και άραχνα όλα θα τα βλέπετε, από το πρωί κιόλας! Τόση απαισιοδοξία ίσως έχετε καιρό να νιώσετε και καλό είναι να το ξεπεράσετε το θέμα άμεσα, γιατί η αυτοκαταστροφή παίζει γενικότερα! Μη πάρετε καμία απόφαση σήμερα, μη ξεστομίσετε καμία πικρόχολη κουβέντα και γενικά αν μπορείτε να εξαφανιστείτε, κάντε το! Πρέπει να διαλέξετε ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε τελικά, όμως καλύτερα από Δευτέρα! Αφιερώστε πολύτιμο χρόνο στη προσωπική σας ζωή!

Αιγόκερως
Όλα τα έχετε καταφέρει μια χαρά, για αυτό δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε! Στη δουλειά σας, βάλτε προτεραιότητες και οργανωθείτε κάπως καλύτερα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τη προσωπική σας ζωή. Πρέπει να αγαπήσετε ξανά, πρέπει να ζεστάνει λίγο η κατάσταση, αλλιώς θα είστε μέσα στη μαυρίλα! Το μυαλό σας θα είναι πώς να βγάλετε περισσότερα λεφτά. Όμως αυτό απαιτεί έξτρα χρόνο, που εσείς δεν έχετε! Το νου σας..

Υδροχόος
Ξημέρωσε μια φοβερή ημέρα για εσάς, όπου οι αποφάσεις που έχετε πάρει ως τώρα, θα αποδειχθούν οι καλύτερες και φυσικά οι αποτελεσματικότερες! Αλλαγές χρειαζόταν και μερικές φορές η υποχώρηση είναι μια λύση! Νέες συνεργασίες, νέες συμφωνίες και ναι το χρήμα θα έρθει και αυτό μια ημέρα! Άκρως ερωτικοί θα είστε και ίσως σας παρενοχλήσουν κιόλας! Απολαύστε το τώρα που παίζει και αφήστε τις ντροπές για άλλη ημέρα!

Ιχθύες
Ακόμα μια φοβερή ημέρα για εσάς, αφού σήμερα θα καταφέρετε να ξεκινήσετε να βάζετε τα νέα σας σχέδια σε εφαρμογή! Μπορεί να έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, να αλλάξετε τα πράγματα, όμως καλό είναι να μη τις πείτε ακόμα σε κανέναν, να κρατήσετε καλά το μυστικό σας, γιατί δεν είναι η στιγμή κατάλληλη. Εάν κοντεύετε να σκάσετε τότε μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να το μάθει, όμως αξίζει να το χαλάσετε το κέφι, για τη δική σας ψυχασθένεια..?? Επιτυχίες έρχονται για αυτό υπομονή!! 


sarotiko.blogspot.gr
magicfariel@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου