Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Διαβάστε Πως βοηθάμε την υγεία μας (μείωση Σακχάρου, Χοληστερίνης,Πίεσης και πολλα άλλα) με φυσικό τρόπο.






Το μανιτάρι Ganoderma το οποίο πλέον μπορούμε έυκολα να το εντάξουμε στην καθημερινότητα μας, θεωρείται οτι έχει ευργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.
Σύμφωνα με μελέτες πιστεύεται οτι συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση του οργανισμού γενικά, οτι δίνει δύναμη και αντοχή, ενώ προστατεύει και το καρδιαγγειακό σύστημα.
Εδώ και αιώνες, το Ganoderma Lucidum χρησιμοποιείται σαν καρδιοτονωτικό βότανο.
Ιάπωνες επιστήμονες βρήκαν ότι χάρη στα γανοδερικά οξέα που περιέχει (τριτερπένια),μειώνει την πίεση και τη χοληστερίνη, αλλά παρεμποδίζει και την πήξη του αίματος, που είναι δυνατόν να οδηγήσει σε καρδιακό επεισόδιο.
Σε μία εξάμηνη κλινική μελέτη που έγινε σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Τόκυο, σχεδόν στο 50% από 53 υπερτασικούς ασθενείς μειώθηκε η πίεση κατά 10-19mm Hg και στο 10% κατά 20-29mm Hg, ύστερα από χρήση για 1 έως 4 μήνες.
Πρόσφατα, Ρώσοι ερευνητές έχουν δείξει ενδιαφέρον για το Ganoderma Lucidum.Βρήκαν ότι εκτός από τα καρδιαγγειακά οφέλη, παρουσιάζει σημαντική προληπτική και θεραπευτική δράση ενάντια της πλάκας,ενός είδους λίπους που αποτελείται από έναν συνδυασμό οξειδωμένης χοληστερόλης, ασβεστίου και εκφυλισμένων λευκοκυττάρων,το οποίο επικάθεται στα τοιχώματα των αρτηριών και τα φράσει.
Τώρα μπορούμε πολύ ευκολα όλοι μας να βάλουμε στην καθημερινότητα μας το γανόδερμα μέσω καθημερινών ροφημάτων όπως ,Καφές (σε 3 γεύσεις), τσάϊ και μέσω δημιτριακών.

Για να μάθετε περισσότερα , Πως μπορείτε και εσείς απλά με ένα τηλέφωνο να προμηθεύεστε  σε ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ  τα παραπάνω προϊόντα καλέστε στο

2130-141906 καθημερινα (10.00-20.00) ή στο www.ganoderma365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου