Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Άννα Λορένη και όχι της Λωρένης
Εντυπωσιακή, πληθωρική και μαγκάκι. Ως μότο ζωής έχει: «Το λίγο δεν είναι αρκετό, το πολύ δεν μου φτάνει».

Όμως προσοχή: Το να πληγώνει τους άντρες είναι για εκείνη κάτι φυσιολογικό. 


 
Με τέτοιο κορμί, σίγουρα έχεις πολλούς φανατικούς θαυμαστές στα κέντρα όπου εμφανίζεσαι!
Το να σε θαυμάζουν ή ακόμα και να σε γουστάρουν κάποιοι και να χαλάνε μερικές χιλιάδες ευρώ για πάρτη σου είναι κάτι που σε ανεβάζει και σε κάνει να νιώθεις καλά. 

Αν όμως κάποιος χαλάσει πολλά χρήματα, μετά δεν έχει και «απαιτήσεις»; 
Να ήξερες τι έχω τραβήξει… Υπάρχουν κι αυτά, δυστυχώς. 

Για πες μου, τι κάνουν δηλαδή; 
Κοίτα να δεις, υπάρχουν τα λιγούρια, υπάρχουν και οι τζέντλεμεν. Κάποιοι νομίζουν ότι, αν χαλάσουν 3.000 ή 4.000 ευρώ σε λουλούδια, σίγουρα θα σε πηδήξουν. Άσ’ τα! Υπάρχουν όμως και κύριοι, άνθρωποι που δεν περιμένουν αντάλλαγμα. 

 

Αυτούς συνήθως αλλιώς τους αποκαλούν... 
Όχι, δεν είναι μαλάκες. Αυτό δεν εννοείς; Απλώς σου δείχνουν το θαυμασμό τους. Πετούν λουλούδια, κάνουν ζημιές και περιμένουν το πρώτο βήμα από μένα. 

Το οποίο κάνεις ή το παίζεις ντίβα; 
Εξαρτάται. Δεν είμαι δειλή. Αν κάποιον τον γουστάρω, του το δείχνω. Δεν κωλώνω να του πω: «Σε θέλω, ρε μάγκα». Αλλά για να το κάνω πρέπει όντως να είναι μάγκας. Να με φτιάξει εγκεφαλικά, και μόλις φύγει από το οπτικό μου πεδίο να τον θέλω σαν τρελή. Και το σίγουρο είναι ότι, όταν εγώ θελήσω κάποιον, τον έχω.

Σε ακούω πολύ σίγουρη για τον εαυτό σου. Εγωίστρια και κακιά πότε γίνεσαι;
Όταν δεν γίνεται αυτό που θέλω. Σε όλους τους τομείς. Είμαι τσατίλας, αλλά δεν το δείχνω. Πολύ σπάνια ξεσπάω, συνήθως τα κρατάω μέσα μου, κι ό,τι θέλει ας γίνει. 

 

Το ίδιο συμβαίνει και όταν δεν σε ικανοποιεί το σεξ; 
Όχι, καλέ! Δεν χάνω το χρόνο μου. Αναλαμβάνω εγώ τα ηνία.

Για λέγε, μ’ αρέσει να ακούω τέτοια. 
Τον παθητικό ρόλο στο σεξ τον σιχαίνομαι. Θέλω να τον τρελαίνω τον άλλο, να τον στέλνω αδιάβαστο και να μην μπορεί να με ξεχάσει με τίποτα. Οι γυναίκες πρέπει να είναι επιθετικές στο σεξ, μέχρι παρεξηγήσεως. 

 

Κι αν όντως παρεξηγηθείς;
Όλα στη ζωή είναι ένα ρίσκο. Εγώ δεν αναλώνομαι σε τύψεις και άλλες τέτοιες βλακείες. Όταν δοθώ σε έναν άντρα, το έχω επεξεργαστεί καλά. Ξέρω τι κάνω, ποια είμαι και πού βαδίζω. Στις σχέσεις μου δίνομαι ολοκληρωτικά, χωρίς αναστολές. Μόνο έτσι ζεις πραγματικά την κάθε στιγμή.

Τι άντρες σου αρέσουν; 
¶ντρες με αντοχές. Δυνατούς, κατασταλαγμένους και γοητευτικούς, έτσι τους θέλω. Να σε κερδίζουν με κόπο και με θυσίες. Πρέπει να το αξίζουν να είμαι μαζί τους. Είμαι μοναδική και έχω πολύ υψηλά στάνταρ. Με το λίγο και το μέτριο δεν έχω καμία σχέση!

Σου έχει τύχει να αποδειχτεί κάποιος λίγος ή μέτριος στην πορεία; 
Σε όλους μπορεί να συμβεί αυτό. Και βέβαια μου έχει τύχει. Τον έστειλα πίσω στη μαμάκα του. Κανονικά. Εγώ δεν παίζω. Όταν κάποιος δεν μου κάνει, τον σχολάω. Σου είπα, δεν αναλώνομαι από δω κι από κει. Αν ο άντρας είναι λίγος ή μέτριος, δεν θα γίνω η ψυχοθεραπεύτριά του όταν αυτός δεν…

Για το σεξ το καταλαβαίνω να μην έχεις καμία διάθεση να υπομείνεις το μέτριο, αλλά αν ο άλλος δεν καταφέρει να είναι τέλειος για σένα, πώς τον διώχνεις; Δεν τον λυπάσαι; 
Τι να λυπηθώ; Ακούγομαι κακούργα; Η ζωή είναι πολύ μικρή, και πρέπει συνέχεια να αναζητάς το καλύτερο. Κάποιοι συμβιβάζονται, εγώ δεν μπορώ. 

Τα όνειρά σου πού φτάνουν; 
¶σ’ τα! Στο άπειρο! Είμαι φιλόδοξη. Έχω φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στη Θεσσαλονίκη και, με αργά αλλά σταθερά βήματα, θα καταφέρω να κάνω και δική μου δισκογραφική δουλειά. Υπομονή θέλει.

Στη Eurovision θα ήθελες να πας; 
Μου αρέσει αυτό που γίνεται κάθε χρόνο. Κάποια στιγμή θα ήθελα να έχω γίνει πολύ γνωστή και να πάρω μέρος. Πίστεψέ με, θα έκανα τη διαφορά!

Πώς θα το κατάφερνες αυτό; 
Κοίτα να δεις, τραβεστί πήγε, και κέρδισε. Τέρατα πήγαν, και σάρωσαν. Εσύ τι λες; Αν ξαφνικά εκεί που ερμήνευα το τραγούδι έκανα ένα τσαφ και έμενα γυμνή, ποιος δεν θα έβαζε δωδεκάρι; (σ.σ.: Γελάει.)

Στ’ αλήθεια θα έκανες κάτι τέτοιο; 
Όπως με γέννησε η μανούλα μου δεν θα έμενα, αλλά κάπως έτσι. Λίγο γυμνό, και όλοι θα έψαχναν για τον δεύτερο. Δεν συμφωνείς; 

Τι να πω; Αν γινόταν κάτι τέτοιο…
Θα το ήθελες, έτσι; Πολλοί θα το ήθελαν.

Φωτογραφίες Ναταλία Δοκουμετζίδη
maxim.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου