Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το τελευταίο επεισόδιο του «Πειρασμού» με ελληνικούς υπότιτλους


ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το τελευταίο επεισόδιο του «Πειρασμού» με ελληνικούς υπότιτλουςΗ σειρά φαινόμενο που έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης σε 12 χώρες και έχει αποσπάσει περισσότερα από 20 τηλεοπτικά βραβεία φτάνει αυτή την εβδομάδα στο τέλος και στην χώρα μας.

Ο «Πειρασμός» του ΑΝΤ1 ξεκίνησε να γυρίζεται το 2008 στην Κωνσταντινούπολη και ολοκληρώθηκε το 2010 μετά από 79 επεισόδια.
Πρόκειται για μία από τις πιο καλοφτιαγμένες παραγωγές των τελευταίων ετών στην Τουρκία με τους κριτικούς να εξυμνούν τόσο το σενάριο, όσο και τις ερμηνείες των ηθοποιών.
Τι γίνεται όμως στο τελευταίο επεισόδιο;
Ο Μπεχλούλ φεύγει για το εξωτερικό, γνωρίζοντας πως δεν θα μπορέσει να επιστρέψει ξανά. Όμως, σκέφτεται διαρκώς τη Μπιχτέρ που έμεινε μόνη να αντιμετωπίσει όσα θα ακολουθήσουν.
Ο Μπεσίρ μη μπορώντας να κρατήσει το μυστικό που ανακάλυψε για τον απαγορευμένο έρωτα, αποφασίζει να μιλήσει στον Αντνάν για όσα είδε εκείνο το βράδυ.
Όμως τα λόγια του Αντνάν, του αλλάζουν γνώμη και καταδικάζει τον εαυτό του σε αιώνια σιωπή. Η απουσία του Μπεχλούλ πονάει τόσο τη Μπιχτέρ όσο και τη Νιχάλ. Η Μπιχτέρ μέρα με τη μέρα απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Αντνάν. Ο ίδιος προσπαθεί να καταπιέσει το θυμό και την πίκρα του, όμως το ίδιο βράδυ, το πάθος και η οργή του θα γίνουν αφορμή να ξεσπάσει καταιγίδα μεταξύ εκείνου και της Μπιχτέρ.
Για όσους δεν μπορείτε να περιμένετε, μπορείτε να μάθετε το τέλος βλέποντας ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο με ελληνικούς υπότιτλους:

ΠΗΓΗ: mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου