Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Κατερίνα Καινούργιου: Ποιον τραγουδιστή δήλωσε ότι θέλει κολασμένα;




Καλεσμένη της εκπομπής Μες στην καλή χαρά, η Κατερίνα Καινούριου τα αποκάλυψε όλα!

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν το Σάββατο το πρωί καλεσμένη της εκπομπής "Μες στην καλή χαρά" και της Ναταλίας Γερμανού.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα: την σχέση της με την Μαρία Μπεκατώρου, την φιλία που την δένει με την Έλενα Παπαβασιλείου αλλά και τον τραγουδιστή εκείνον που θέλει... παράφορα!

Η κουβέντα στον καναπέ της εκπομπής του Alpha ξεκίνησε με την Έλενα Παπαβασιλείου να εκθιάζει την φίλη της και να τονίζει πόσο πολύ της συμπαραστάθηκε όταν εκείνη είχε κλειστεί σπίτι της και δεν ήθελε να δει κανέναν. 'Ηταν ο άνθρωπος που την ξεσήκωσε, όπως είπε! Εν συνεχεία, η Ναταλία Γερμανού τόνισε πόσο καλό χαρακτήρα έχει αλλά και το γεγονός ότι δεν περιμένεις από μια εκθαμβωτική ξανθιά να είναι τόσο καλό παιδί!

Αργότερα, η κουβέντα πήγε στην Μαρία Μπεκατώρου και την καλή σχέση που έχουν οι δυο τους.

"Η Μαρία είναι σαν μεγάλη μου αδερφή. Ό,τι και να έχω, θα την πάρω τηλέφωνο να της το πω. Και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή, που την βλέπω ευτυχισμένη τον τελευταίο καιρό. Χαίρομαι γιατί δικαιώθηκε επαγγελματικά" είπε για τη Μαρία Μπεκατώρου, μέσα από την εκπομπή της οποίας στο Τηλεάστυ, η ίδια είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης"
Όταν, μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η εκπομπή επέστρεψε στον αέρα με ένα τραγούδι του Νίκου Βέρτη, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: "Ο Νίκος είναι πολύ αγαπημένος σου, από ό,τι ξέρω…", και η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να απαντήσει: "Δεν ξέρω όμως αν θα μου μιλάει μετά από όλα αυτά που έχω πει για αυτόν. Θα νομίζει ότι τον θέλω παράφορα!"

Με την Ναταλία να συνεχίζει: "Τον θες πολύ; Κολασμένα;", η Κατερίνα παραδέχθηκε χαμογελώντας: "Ναι, τον θέλω… Το λέω σε κάθε εκπομπή και νομίζω ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει".

Όταν, αμέσως μετά, ρωτήθηκε ποιον θα επέλεγε μεταξύ Νίκου Βέρτη και Κωνσταντίνου Αργυρού, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: "Δεν τίθεται θέμα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Απλά είναι ένα πολύ ωραίο παιδί και πολύ καλός τραγουδιστής" και τελικά κατέληξε στον Νίκο Βέρτη.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου