Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Οι καυτές φωτογραφίες του θύματος βιασμού στο Big Brother



Οι καυτές φωτογραφίες του θύματος βιασμού στο Big Brother
Πρώτο θέμα σε όλα τα ταμπλόιντ έντυπα και Μέσα του πλανήτη έχει γίνει ο βιασμός στο βραζιλιάνικο ριάλιτι Big Brother τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Οι τηλεθεατές είδαν «ζωντανά» τον Daniel Echaniz (31 ετών) να βιάζει την νεαρή φοιτήτρια Monique Amin (23), η οποία είχε λιποθυμήσει ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι που έκαναν οι παίκτες στο σπίτι…

Όπως ήταν αναμενόμενο, το διαδίκτυο έχει γεμίσει με «καυτές εικόνες» του θύματος, ενώ σε κάποιες άλλες φωτογραφίες μπορούμε να τη δούμε σε «προσωπικές» στιγμές με τον βιαστή της, οι οποίες φυσικά δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τη δίχως συγκατάθεσή της σεξουαλική επαφή.
Πάντως το τραγικό είναι, ότι εάν όντως αποδειχθεί ότι ο Daniel τη βίασε (η Αστυνομία προς το παρόν διερευνά την υπόθεση) τότε αυτό συνέβη από τον «κολλητό» της στο παιχνίδι, από το«τηλεοπτικό της ταίρι».
Δείτε τις φωτογραφίες από το «ζευγάρι»:

Και επειδή με τα Big Brother πρέπει να κρατάμε πάντα και μια… πισινή, αφού είναι γνωστό ότι οι εταιρείες παραγωγής ανά τον κόσμο σκαρφίζονται διάφορα για να εκτινάξουν την τηλεθέαση, ας δούμε κάποιες φωτογραφίες της Monique που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και «παινεύουν» τα κάλλη της:
Η Monique δίνει θέαμα στο... αδηφάγο κοινό...

Δείτε και το βίντεο του βιασμού:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου