Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Κυριακή: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα Special Olympics

Αύριο Κυριακή (3 Ιουλίου) θα γίνει η διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου των Special Olympics.

Για το λόγο αυτό αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα αφορούν τους δήμους Αθηναίων, Χολαργού, Παπάγου και Ψυχικού  Φιλοθέης.

Συγκεκριμένα:

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τις 07:00-11:00 στους εξής δρόμους:

  • Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους σε αυτήν οδούς έως και την πρώτη παράλληλο, με εξαίρεση το τμήμα της από τη Λ. Βασ. Όλγας έως Ηρώδου Αττικού (ρεύμα ανόδου) που θα διακοπεί από την 06.00΄ ώρα για την τοποθέτηση της αψίδας αφετηρίας.
  • Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λεωφ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Δημοκρατίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Οδός Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της Λ. Μεσογείων.
  • Οδός Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους σε αυτήν οδούς έως και την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

*Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από την Ημιμαραθώνια διαδρομή κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης: Βασ. Κων/νου & Βασ. Σοφίας, Μεσογείων & Φωκίδος, Μεσογείων & Κατεχάκη.

*Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από ώρα 06.00 έως 11.00 και στις δύο πλευρές των οδών διέλευσης των αθλητών, σε περίπτωση που δεν υφίσταται ρυθμιστική πινακίδα Ρ-40.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου