Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ανακύκλωση κινητών από Vodafone και XANΘ


Η Vodafone και η ΧΑΝΘ το ρίχνουν στην ανακύκλωση και καλούν το κοινό να ανακυκλώσει παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ, στον ειδικό κάδο συλλογής που έχει τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, στην είσοδο του κεντρικού κτηρίου της ΧΑΝΘ.
Για όσους φέρουν κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ από 16 Μαΐου έως και 27 Μαΐου, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για 2 ποδήλατα πόλης! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην εκδήλωση για το περιβάλλον που διοργανώνει η ΧΑΝΘ στις 28 Μαΐου στο κεντρικό κτήριο της ΧΑΝΘ.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Η Vodafone και η ΧΑΝΘ υπενθυμίζουν ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν πρέπει να καταλήγουν στα σκουπίδια, καθώς είναι φτιαγμένα από υλικά τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν το περιβάλλον εάν πεταχτούν στους κάδους απορριμμάτων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα  επιμέρους υλικά των συσκευών αυτών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή άλλων αντικειμένων (π.χ. οικιακής χρήσης), εξοικονομώντας πολύτιμους φυσικούς πόρους.
Ο ειδικός κάδος συλλογής θα παραμείνει στην είσοδο του κεντρικού κτηρίου της ΧΑΝΘ και μετά τις 28 Μαΐου, για όλους όσους επιθυμούν να επιδεικνύουν συνεχώς και έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την προστασία του περιβάλλοντος !
Για να πάρoυν μέρος στην κλήρωση των 2 ποδηλάτων,οι συμμετέχοντες παρακαλούνται:
*να τοποθετήσουν τα αντικείμενα προς ανακύκλωση (παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ) στους φακέλους που είναι διαθέσιμοι δίπλα στον ειδικό κάδο συλλογής που βρίσκεται στην είσοδο του κεντρικού κτηρίου της ΧΑΝΘ
*να σημειώσουν πάνω στο φάκελο, το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, και το  email σας (η καταγραφή των παραπάνω στοιχείων είναι απαραίτητη για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό ώστε να μπορέσουμε να σας ειδοποιήσουμε σε περίπτωση που κερδίσετε).
Οι 2 νικητές θα ενημερωθούν σχετικά από τη ΧΑΝΘ, ενώ θα πρέπει να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα για την παραλαβή του δώρου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το:
Τμήμα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς ΧΑΝΘ, 2310 241007, εσωτ. 884,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου