Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Μένει άλλα δύο χρόνια ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ1

Και επίσημα πλέον, ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει ακόμα δύο χρόνια στον ΑΝΤ1. Οι υπογραφές έπεσαν, αλλά το κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθεί να...
κρατήσει εφτασφράγιστο μυστικό την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς θα υπάρξει ντόμινο αλλαγών στην πρωινή ζώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, επιθυμία των δύο πλευρών ήταν να τηρηθεί άκρα μυστικότητα.

Τέλος Μαρτίου όμως έπεσαν οι υπογραφές που «δεσμεύουν» τον Γιώργο Παπαδάκη για ακόμα δύο χρόνια παραμονής του στο κανάλι. Όπως φαίνεται, με τις έως τώρα αποφάσεις το «Καλημέρα Ελλάδα» του χρόνου θα ξεκινά καθημερινά από τις 8.00 το πρωί και θα μεταδίδεται μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι. 

Κεντρικός παρουσιαστής βεβαίως θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ στην εκπομπή θα υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα, ενδυναμώνοντας τόσο το ενημερωτικό όσο και το ψυχαγωγικό ύφος της ανανεωμένης εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Παπαδάκη θα γίνει από τον ΑΝΤ1 μετά τη λήξη της φετινής σεζόν, καθώς το «Καλημέρα Ελλάδα» θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές στις 10 Ιουνίου και θα επιστρέψει μέσα Σεπτεμβρίου.
gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου