Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ....ΚΑΙ ΠΑΣΚ -Γ


Περσινά ξινά σταφύλια... Και το 2002 το ίδιο παραμυθάκι μηρύκαζε η ΠΑΣΚ-Γ, και σήμερα πάλι το ίδιο η ΠΑΣΚ-Γ και οι υποτελείς της. Στόχος τότε, όπως και τώρα, να μην κατέβει ο Πατούλης στον ΙΣΑ. Η πλάκα είναι ότι κοντά 10 χρόνια αργότερα, οι γνωστοί λασπολόγοι δεν βρήκαν καμιά καινούρια συκοφαντία να του προσάψουν παρά (και πάλι) την αγορά κάποιων μετοχών μιας εταιρείας, τις οποίες τις έδωσε πίσω μετά από λίγο καιρό. 
Ο στόχος τους τότε δεν ευοδώθηκε. Ο Πατούλης εκλέχθηκε, κι'αυτοί πήγαν στα σπίτια τους. Έτσι θα συμβεί και τώρα, διότι οι γιατροί γνωρίζουν και εκτιμούν τους αγώνες και το ήθος του εδώ και 20 χρόνια και μέχρι πολύ πρόσφατα στα πεζοδρόμια για τους συναδέλφους του. Όταν ο Ραγκούσης τον οδήγησε να επιλέξει το ιατρείο ή το Δημαρχείο, εκείνος αποφάσισε να μην προδώσει τον κόσμο που τον ψήφισε. Ασφαλώς η ιδιότητα του γιατρού δεν χάθηκε και το ιατρείο του θα το ξανανοίξει σε λίγους μήνες που θα καταπέσει η εκτρωματική αυτή νομοθετική διάταξη. το  Η ΠΑΣΚ-Γ και οι υποτελείς της θα βουλιάξουν στη λάσπη που οι ίδιοι φτιάχνουν. Αφού απέτυχαν παταγωδώς να τον βγάλουν έξω από τη μάχη λόγω ασυμβίβαστου, τώρα ανακάλυψαν σκελετούς μέσα στη ντουλάπα. Πιθανόν όμως να πρόκειται για τους δικούς τους σκελετούς...

 Τον κατηγορούν επίσης για αιρετές θέσεις που πιθανόν κατέχει. Δηλαδή για θέσεις μη μισθοδοτούμενες που του αποδίδονται για την εξυπηρέτηση κοινωφελών σκοπών. Μεμπτό είναι αυτό ή μήπως τίτλος τιμής;; Ο τομέας της υγείας βρισκόταν πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Γιώργου Πατούλη.
Η εκλογή του σε εθελοντικές θέσεις σε φορείς για το περιβάλλον, για την πρόληψη στην υγεία, για την έρευνα, για τον συνδικαλισμό είναι η διαχρονική του δράση στην υπηρεσία του απλού πολίτη και του απλού γιατρού.
Με εκτίμηση
Αναγνώστης σας απο Παράδεισο ΑΜΑΡΟΥΣΊΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου