Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

British Airways--Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών καρτών επιβίβασης


H British Airways ανακοίνωσε την έναρξη υποστήριξης του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου που μπορεί να περαστεί σε όλες τις συσκευές iPhone, iPod, BlackBerry, Android για τους πελάτες του Executive Club. Οι επιβάτες μέλη του εν λόγω club της εταιρίας και αναχωρούν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την έξυπνη φορητή τους συσκευή προκειμένου να ολοκληρώνουν εύκολα και γρήγορα εκτός από το check-in και την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος χάρη στη νέα ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης (Mobile Boarding Pass).
Συγκεκριμένα τα μέλη του προγράμματος ανταμοιβής τακτικών επιβατών Executive Club που διαθέτουν συσκευές iPhone, iPod, Blackberry ή Android θα είναι σε θέση, μέσα από την ειδικά ανεπτυγμένη εφαρμογή της British Airways, να λαμβάνουν απευθείας στο κινητό τους την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης την οποία στη συνέχεια θα προβάλλουν στους ειδικούς σαρωτές κατά το check-in επιταχύνοντας έτσι σημαντικά την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος.
 
Το νέο περιβάλλον της εφαρμογής προσφέρει εύκολη και απρόσκοπτη καθοδήγηση σε κάθε στάδιο της διαδικασίας της πτήσης καθώς παρέχει άμεση πρόσβαση μεταξύ άλλων:
στις πληροφορίες λογαριασμού Executive Club, στις πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, σε μια εξειδικευμένη ενότητα ταξιδιωτικών νέων, σε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σε news feed για το Twitter για χρήστες iPhone, καθώς και σε μία ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα ba.com για κινητά τηλέφωνα.
Προς το παρόν η δυνατότητα επιβίβασης με mobile boarding pass από την Ελλάδα αφορά μόνο σε αναχώρηση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς προς το παρόν το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης δεν διαθέτει τους ειδικούς σαρωτές.
πηγή www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου