Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Γήπεδο και το 26% θα ζητήσουν Βγενόπουλος-Πατέρας

Κρίσιμη η συνάντηση σήμερα μεταξύ Γιάννη Β.Βαρδινογιάννη με τους Α.Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό. Οι δύο επιχειρηματίες έχουν καταλήξει στα...

...αιτήματα που θα καταθέσουν στον μεγαλομέτοχο των πρασίνων. Ο Νικ.Πατέρας θα ζητήσει εγγυήσεις από τον Τζίγγερ για ομόνοια και ενότητα ανάμεσα στους μετόχους προκειμένου να μην υπάρξουν «εμφυλιακές» καταστάσεις όπως τη χρονιά που πέρασε. Επίσης θα ζητήσουν στήριξη σε πιθανά κακόβουλα δημοσιεύματα.
Οι δύο επιχειρηματίες προβληματίζονται με το γεγονός ότι Τζίγγερ και Παύλος Γιαννακόπουλος έχουν το 33% που μπορεί να μπλοκάρει αποφάσεις. Γ ια αυτό θα ζητήσουν ίσως να τους δοθεί το 26% ήτο 27% και όχι το 25%.
Όσο αφορά το θέμα του γηπέδου ο Ανδρέας Βγενόπουλος θεωρεί υπερβολικό το ποσό των 145 εκ. ευρώ για το έργο και πιστεύει ότι το γήπεδο μπορεί να κατασκευαστεί με 80 εκ. ευρώ. Επίσης, Βγενόπουλος και Πατέρας θα ζητήσουν να έχουν όλα τα οικονομικά στοιχεία, δάνεια και συμβάσεις όπως και το άνοιγμα για τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου