Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ--ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ....

Απίστευτη ιστορία για μια από τις ιερόδουλες στο Διαδίκτυο!




Το δράμα μια χαμένης ζωής

Μια απίστευτη, τραγική ιστορία που αναδεικνύει με σκληρό τρόπο το δράμα μιας χαμένης ζωής κυκλοφορεί εδώ...
και λίγες ώρες στο διαδίκτυο για μία από τις έντεκα ιερόδουλες με AIDS, τα πρόσωπα των οποίων δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από την Αστυνομία.

Αναφέρεται σην Snezhana Ilieva από τη Βουλγαρία και την παραθέτουμε, με την σημείωση ότι δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί - αν υποθέσουμε ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο...

Η Snezhana ζούσε μέχρι τα 12 της στο Κazanlak, επαρχιακό χωριό της Βουλγαρίας. Από μικρή την φώναζαν “Kazanlashka roza” γιατί δεν μάτωναν ποτέ τα δάκτυλά της όταν στους αγρούς, μαζί με την οικογένεια της, μάζευαν τριαντάφυλλα για τον Έλληνα τοπικό βιομήχανο αιθέριων ελαίων.

Η Μενεγάκη με μπικίνι-Αρετουσάριστη και καλύτερη από ποτέ [εικόνες]


Δεν είναι είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει τα καλοκαιρινά της μπάνια. Ούτε ότι οι παπαράτσι την έχουν ήδη πάρει στο κυνήγι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι φέτος, στα 42 της, είναι αισθητά καλύτερη -από σωματικής άποψης- από πέρυσι. Δεν το λέμε εμείς. Φαίνεται στις φωτό.

Το πρώτο πειστήριο είναι οι δυο φρέσκες φωτό της από την πρώτη καλοκαιρινή εξόρμηση της για φέτος.

Trantziiiiiik !!!!!!!!!



Χωρίς σχόλια ....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ: Ο Ανδρέας ο άνεργος ξαναχτυπά!


ΠΗΓΉ  troktikoBlog.blogspot.com

Ο Ανδρέας ο άνεργος είναι μια από τις πιο «εμβληματικές» φιγούρες της πόλης του Πύργου. Μια δήλωσή του πριν από χρόνια στον...
τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΤ, έκανε θραύση στο youtube.

Ο Αντρέας παραμένει άνεργος ή άεργος όπως πλέον δηλώνει αφού έχει φτάσει τα 15 χρόνια χωρίς δουλειά. Στα 58 του, δηλώνει πάντως, ότι έχει αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά, από δύο τραγουδίστριες στην επαρχία.

Όσο για τις εκλογές δηλώνει στο ilialive πως δεν θα έχουμε αυτοδυναμία, ενώ για όποιον και να αναδειχθεί νικητής στις κάλπες, «θα είναι φιλαράκι», όπως λέει.

Μεγάλη κοινή διαδικτυακή δημοσκόπηση - Τι θα ψηφίσετε στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαϊου;



Η 3η και τελευταία ηλεκτρονική ψηφοφορία πριν τις κρίσιμες Εθνικές εκλογές της 6ης Μαϊου με την συμμετοχή δεκάδων blogs και sites. Ήδη σε μόλις λίγα 24ωρα οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 50.000.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ:

Τα στοιχεία της έρευνας:

-) Πρόκειται για ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία με την πιο σοβαρή εταιρεία του διαδικτύου για να αποφευχθούν οι διπλοψηφίες. Αποτελέσματα δεν μπορούμε να πειράξουμε κατά το δοκούν όπως συνηθίζουν διάφορες εταιρείες δημοσκοπήσεων.

-) Η ψηφοφορία θα διαρκέσει απο την Παρασκευή 27/4 14:00 έως το Σαββάτο 5/5 23:59.

-) Στις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις τέτοιου μεγέθους, το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό του συνόλου του πληθυσμού. Δείχνει όμως με σχετική ακρίβεια το τι γίνεται στις ηλικίες 18-44. Τέτοιες δημοσκοπήσεις αποκλείουν τα άτομα μεγαλύτερων ηλικιών καθώς η ενημέρωση στις ηλικίες 45+ γίνεται επι το πλείστον απο τα κανάλια και τις εφημερίδες και η πρόσβαση τους στο Internet είναι περιορισμένη.

-) Η επιλογή των ΛΕΥΚΩΝ δεν είχε προστεθεί στη λίστα καθώς πλέον δεν προσμετρώνται στο εκλογικό αποτέλεσμα αφού σύμφωνα με τον Νόμο Παυλόπουλου 3424/2006 Αρθρο 1 και Προεδρικό Διάταγμα 96/2007 στο Άρθρο 98, παρ.8 τα ΛΕΥΚΑ ψηφοδέλτια είναι άκυρα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει για την ΑΠΟΧΗ και τα ΑΚΥΡΑ. Οι πολίτες που δεν θα πάνε να ψηφίσουν ή θα ψηφίσουν άκυρο και λευκό δεν προσμετρώνται πουθενά, είναι σαν να μην υπάρχουν! Η έρευνα απευθύνεται μόνο σε αυτούς που προτίθενται να πάνε να ψηφίσουν.

-) Στην ψηφοφορία έχουν συμπεριλήφθει τα 19 κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα αλλά και με υποψήφιους στο Επικρατείας.


ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ:
Προσοχή! Ψηφίστε μόνο εαν είστε σίγουροι για την επιλογή σας.
Οι αναποφάσιστοι έχετε περιθώριο μέχρι και την παραμονή των εκλογών.

ΡΙΑ ΤΣΙΓΚΑ -Νύφη με στρινγκ και βέλο!




    Νύφη με στρινγκ και βέλο!


    Τη γνωρίσαμε από τις εμφανίσεις της σε πρωινές εκπομπές και την αγαπήσαμε για τα πλούσια… κάλλη της. Μετά τις καυτές φωτογραφίες από τη Μύκονο, η Ρία Τσίγκα ξαναχτυπά!
    Το ξανθό μοντέλο με το θανατηφόρο κορμί, φωτογραφήθηκε στη Σαντορίνη για τις ανάγκες νέας κολεξιόν νυφικών, φορώντας μόνο ένα στρινγκ και… το νυφικό βέλο φυσικά!
    Εσείς θα την παντρευόσασταν;
    Δείτε τις φωτογραφίες.

    Αυτό το γυμνό της Μαρίας Λεκάκη το είχατε δει;




    Θα εντυπωσιαστείτε(....)!


    Η Μαρία Λεκάκη “γυμνή” ...
    .. στο παρακάτω video που ακολουθεί…

    ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

    "Αν ο Τσίπρας λέει ότι έχω ξεφύγει η απάντησή μου είναι:Tragic!"



    "Ο κ.Σαμαράς, δοξάζεται κρυπτόμενος"
    Επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά αλλά και του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος...
    Βενιζέλος στην διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε.

    Ειδικά για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι υπάρχουν πολλοί που παίζουν με νοθευμένα ζάρια στις πλάτες του ελληνικού λαού. Λένε ωμά πολιτικά ψέμματα και προτείνουν το απολύτως αδύνατο. Και πρόσθεσε:
    "Ο κ.Σαμαράς, δοξάζεται κρυπτόμενος. Διεκδικεί την ψήφο του λαού χωρίς να έχει συμμετάσχει σε έναν τηλεοπτικό διάλογο."

    Ο κ. Βενιζέλος χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν δίστασε να δανειστεί και απόσπασμα από διαφήμιση που κάνει πάταγο!

    Οταν κλήθηκε να απαντήσει στον χαρακτηρισμό του από τον κ Τσίπρα ότι έχει ξεφύγει και είναι πολιτικός απατεώνας, ο κ. Βενιζέλος είπε: "Στην έκφραση του κ.Τσίπρα που είπε ότι έχω ξεφύγει, την οποία έχει πάρει από την γνωστή τηλεοπτική διάφημισή, η απάντησή μου είναι: Tragic!"