Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

"Είναι εύκολο να κρυφτείς πίσω από την Ελλάδα"


Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζεται σε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, Handelsblatt, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο και έτσι ορισμένες κυβερνήσεις της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας και της Γαλλίας, διευκολύνονται ώστε να μένουν στα "κρυφά" τα δημοσιονομικά τους που κατά την εφημερίδα, δεν είναι καλύτερα από τα δικά μας.


"Μπορείς να κρυφτείς εύκολα πίσω από το τεράστιο ελληνικό χρέος", επισημαίνει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, επισημαίνοντας πως είναι αρκετές οι χώρες που δεν τα πάνε και πολύ καλύτερα στα δημοσιονομικά τους από την Ελλάδα ή την Πορτογαλία.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι όσο το χρεοκοπημένο κράτος στο Αιγαίοβρίσκεται στο στόχαστρο, τόσο η κοινή γνώμη δεν ασχολείται με τα δημοσιονομικά άλλων ευρωπαϊκών κρατών.

Αυτό, όπως σημειώνεται, βολεύει αρκετές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις επειδή έτσι χάνεται από το οπτικό μας πεδίο ότι αρκετές χώρες δεν έχουν να παρουσιάσουν περισσότερες επιτυχίες στο μέτωπο των δαπανών και των μεταρρυθμίσεων από ό,τι η Ελλάδα.

"Η Ελλάδα και η Πορτογαλία βρίσκονται σήμερα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας επειδή επί χρόνια αγνοούσαν επιδεικτικά τις εκκλήσεις της Κομισιόν για εξυγίανση των οικονομικών τους", τονίζεται.

Ωστόσο, ο συντάκτης επισημαίνει πως δεν ήταν μόνες, καθώς Γαλλία καιΓερμανία έθεσαν σχεδόν εκτός λειτουργίας το Σύμφωνο Σταθερότητας το 2005 μόνο και μόνο για να μην υποχρεωθούν να εφαρμόσουν τις συστάσεις εξυγίανσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

"Το γεγονός ότι η Γερμανία μειώνει αυτή την εποχή το χρέος της λόγω της οικονομικής ανάπτυξης δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Η επόμενη οικονομική ύφεση θα δείξει αν η Γερμανία έχει τη βούληση να νοικοκυρέψει τα οικονομικά της και να προχωρήσει σε επίπονες περικοπές των δημοσίων δαπανών. Η ΕΕ πρέπει ακόμα να αποδείξει ότι πήρε το μάθημά της από την κρίση χρέους
", υπογραμμίζεται.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Απόφαση σταθμός Ιταλικού δικαστηρίου αποζημιώνει οριστικά τους Διστομίτες



Μια σημαντικότατη εξέλιξη έρχεται να τοποθετήσει εκ νέου το θέμα των διεκδικήσεων αποζημιώσεων των Διστομιτών από το Γερμανικό κράτος...
για τις θηριωδίες του 2ου παγκοσμίου πόλεμου και συγκεκριμένα για το ολοκαύτωμα του Διστόμου.

Όπως ανέφερε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star κεντρικής Ελλάδας η δικηγόρος Κέλλυ Σταμούλη που παρακολουθεί την υπόθεση δικαστικά μετά τον θάνατο του πατέρα της Γιάννη Σταμούλη, το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας απέρριψε αίτηση αναίρεσης της Γερμανίας και έτσι οριστικά η Ιταλία μπορεί να δώσει τις αποζημιώσεις στους Διστομίτες εκποιώντας τα περιουσιακά στοιχεία της Γερμανίας επί Ιταλικού εδάφους. Τα χρήματα φτάνουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ και με τους τόκους έχουν διπλασιαστεί. Παράλληλα το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων συζητείται και στην Χάγη. Οι Διστομίτες λοιπόν βρίσκονται με το ένα βλέμμα στην Ιταλία από όπου πλέον περιμένουν τα χρήματα και με το άλλο στην Χάγη.

Η κυρία Σταμούλη τόνισε πως και σήμερα εάν θέλει ο υπουργός δικαιοσύνης της Ελλάδας η χώρα μας μπορεί να διεκδικήσει άμεσα τα χρήματα εκποιώντας την περιουσία της Γερμανίας στην Αθήνα μιας και όλες οι δικαστικές αποφάσεις έχουν πλέον τελεσιδικήσει.

lamiastar.gr

Να μην έρθει Θεσσαλονίκη ο Μίκυ Μαους της πολίτικης

Διάβασα πριν οτι την προσεχη Πεμπτη θα ερθει στην Θεσσαλονικη και συγκεκριμενα στην πλατεια Αριστοτελους ο Μικυ (Μαους) Θεοδωρακης της...πολιτικης για να μιλησει και να συμπαρασταθει στους Αγανακτισμενους της Πολης μας .


 Σε ευχαριστουμε πολυ Μικυ αλλα δεν γουσταρουμε να ακουσουμε πολιτικο λογο απο εσενα ελα αμα θελεις να κανεις καμμια συναυλια να μας τραγουδήσεις . Δυστυχώς πολιτικα φερεις και εσυ μεγαλη ευθυνη για την οικονομικη καταντια της χωρασ μας ασχέτως εαν μουσικα την εχεισ φτασει στην κορυφη ,αλλα και κυρίως για την τελευταια λαμογια σου για τα αναδρομικα των συνταξιουχων πολιτικων στους οποιους εισαι και εσυ μεσα και δεν παραιτεισαι του δικαιωματοσ σου να μην τα εισπραξεις δικαστικα .


 Δεν σε θελουμε στην πολη μας πολιτικα να ερθεις σαν καλλιτεχνης και μονο !

Αναγνώστης

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΛΕΥΚΟ 50%+1 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!


ΜΕ ΛΕΥΚΟ 50%+1 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!


ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ? 


ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ 

....Τα ψηφοδέλτια τα διακρίνουμε σε έγκυρα, άκυρα και λευκά. Το κάθε ένα από αυτά τα ψηφοδέλτια έχει την δικιά του αρίθμηση κατά την εξαγωγή τους από την κάλπη. Τα έγκυρα εκφράζουν την επιλογή προτάσεων που δίδουν τα εκάστοτε πολιτικά κόμματα. Τα άκυρα εκφράζουν κάποια παραβίαση των παραπάνω αρχών και τέλος η λευκή ψήφος αποτελεί αρνητική ή ουδέτερη πολιτική τοποθέτηση απέναντι στις προτεινόμενες προτάσεις των κομμάτων.
Τι συμβαίνει στην περίπτωση που οι λευκές ψήφοι αποτελούν το 50% συν 1 του εκλογικού σώματος;
Όταν το 50% συν ένα του εκλογικού σώματος επιλέξει την λευκή ψήφο τότε υπάρχει πρόβλημα αντιπροσώπευσης και έκφρασης του κυρίαρχου λαού από τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με βάση την αρχή της Δεδηλωμένης (δήλωση της βούλησης του λαού), της Λαϊκής Κυριαρχίας και την αρχή της Ισότητας της ψήφου πρέπει να διαλύσει τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς, να ορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση και να δώσει εντολή σχηματισμού νέων πολιτικών σχηματισμών προκειμένου να εκφράσουν την λαϊκή βούληση.
Παράδειγμα: 1) Έστω ότι έχουμε τις Α,Β,Γ,Δ και Ε πέντε προτάσεις προς ψήφιση (η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάσει ΠΔ 96/2007 το οποίο ισχύει και σήμερα) και υπάρχει το δικαίωμα της λευκής ψήφου από τους εκλογείς. Ο αριθμός των εκλογέων είναι εκατό (100) άτομα .
Από τα αποτελέσματα της ψηφοφορία προκύπτει ότι οι πενήντα ένας (51) ψήφισαν λευκό και 30 την Α πρόταση, 10 την Β, 5 την Γ , 2 την Δ, 1 την Ε και 1 άκυρο. Η πλειοψηφία των εκλογέων (51%) ψήφισε λευκό ( πλειοψηφικό σύστημα) και το λευκό αποτελεί συνειδητή επιλογή (και όχι αδιαφορία γιατί αυτή εκφράζεται από την αποχή ) που εκφράζει αρνητική ή ουδέτερη στάση τόσο απέναντι στις παραπάνω πέντε προτάσεις όσο και σε αυτούς που τις εκφράζουν. Τότε οι παραπάνω, αφού έχουν απολέσει την νομιμοποίηση τους να μιλούν εκ μέρους της πλειοψηφίας, πρέπει να αποσυρθούν (γιατί ανάλογη χρήσης έχουν και τα λευκά όταν έχουν μικρό ποσοστό, επίσης δεν υπάρχει εκπρόσωπος του λευκού) γιατί αυτό είναι το σαφές μήνυμα της λευκής ψήφου. Στη συνέχεια πρέπει να γίνουν ζυμώσεις, καταγραφή τάσεων και επιλογή (π.χ. δημοψηφίσματα) για το τι ζητάει η πλειοψηφία των εκλογέων και να διαμορφωθούν νέες προτάσεις που θα περικλείουν αυτές τις τάσεις της πλειοψηφίας Οι εκπρόσωποι αυτών των προτάσεων πρέπει να μπορούν να εκφράσουν την πλειοψηφία.
Παράδειγμα: 2) Σε σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Πρώτο Τμήμα) , που αφορά την υπόθεση Πασχαλίδη, Κουτμερίδη και Ζαχαράκη κατά Ελλάδος αρ. απόφασης: Ν Φ092.22-2512-1/1 10/4/2008 στο κεφάλαιο Εφαρμογή στην παρούσα υπόθεση και στην παράγραφο 32 αναφέρεται ΄΄ Περαιτέρω , το Δικαστήριο …..σώματος. Ειδικότερα, επιλέγοντας το λευκό ψηφοδέλτιο, ένα μέρος του εκλογικού σώματος της μείζονος εκλογικής περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας επιθυμούσε να εκφράσει την αποκήρυξη όλων των πολιτικών σχηματισμών.΄΄ Όλη η απόφαση στο www.nsk.gr/edad/ee474.pdf. Δηλαδή, σύμφωνα με τα παραπάνω, η λευκή ψήφος αποκηρύσσει όλα τα πολιτικά κόμματα. Όταν το ποσοστό της λευκής ψήφου υπερβαίνει το 50% συν 1 του εκλογικού σώματος τότε μήπως διαλύονται τα πολιτικά κόμματα;
Αν στο Σύνταγμα α.41 παρ. 1΄΄ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δύναται να διαλύσει την Βουλή εάν αυτή ευρίσκεται εν προφανή δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα………΄΄ στην άνω περίπτωση που σε μεγάλο ποσοστό (50% συν 1) του εκλογικού σώματος αποκηρύσσει, με την ψήφο του, τα πολιτικά κόμματα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως ρυθμιστής του πολιτεύματος – αρχηγός της πολιτείας (α30 παρ.1 του Συντάγματος ) θα πρέπει να διαλύσει όλα τα κόμματα (αρχή της λαϊκής κυριαρχίας).
Στο α. 52 του Συντάγματος αναφέρει περί της ΄΄Γνήσια και ανόθευτη εκδήλωσης της λαϊκής κυριαρχίας΄΄ και αφορά την πληροφόρηση του λαού από τα ΜΜΕ. Ο λαός είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ για την δύναμη της λευκής ψήφου. Οι δημοσιογράφοι είναι επιλήσμονες των καθηκόντων τους έναντι στον ελληνικό λαό γιατί ο τελευταίος είναι εντελώς απληροφόρητος για την δύναμη της λευκής ψήφου.
Η λευκή ψήφος αποτελεί την μεγαλύτερη, δημοκρατικότερη και κυρίως ουσιαστικότερη μορφή διαμαρτυρίας στα δημοκρατικά καθεστώτα. Η λευκή ψήφος είναι πολιτική απόφαση που αποκηρύσσει το πολιτικό σκηνικό και στην εκλογική διαδικασία έχει την μορφή πολιτειακού δημοψηφίσματος.
Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω, τι νόημα θα είχε η επιλογή της λε��κής ψήφου από το εκλογικό σώμα και ποια θα ήταν η ουσία της στην εκλογική διαδικασία με βάσει των αρχών της δεδηλωμένης και της λαϊκής κυριαρχίας ; Μήπως ο πολίτης – εκλογεύς ασκώντας το ανώτερο δημοκρατικό του δικαίωμα, συμμετέχοντας με την ψήφο του στις εκλογές, επιλέγοντας λευκό ουσιαστικά η ψήφος του είναι υποδεέστερη και άνευ σημασία για το εκλογικό σώμα καταπατώντας την αρχή της ισότητας; Θα έπρεπε τότε να υπάρχουν μόνο τα έγκυρα και τα άκυρα ψηφοδέλτια που σημαίνει ότι θα έπρεπε υποχρεωτικά να υιοθετήσουμε μία από τις επιλογές που δίδουν τα πολιτικά κόμματα χωρίς δικαίωμα άλλης επιλογής, όπως γίνεται ουσιαστικά σήμερα γιατί ποτέ δεν άνοιξε η συζήτηση για τις δυνατότητες που προσφέρει στο εκλογικό σώμα η λευκή ψήφος. Το Σύνταγμα της Ελλάδος προστατεύει τον κυρίαρχο λαό και το Δημοκρατικό πολίτευμα και όχι το status quo (ηγεμονία) των πολιτικών κομμάτων και των υποψηφίων τους. 
Στα δημοκρατικά πολιτεύματα λοιπόν έχει προβλεφθεί το πώς ο κυρίαρχος λαός έχει την δυνατότητα να απαλλαγεί από τους πολιτικούς σχηματισμούς και τους υποψηφίους αυτών βοηθώντας στην εξέλιξη του πολιτικού μας συστήματος. Αν οι τυχόν ομάδες πίεσης (Τράπεζες, Εκδότες, ΜΜΕ, Βιομήχανοι κ.ά.) έχουν βρεθεί πάνω από το πολιτικό σύστημα και αυτό εκτελεί εντολές τους πώς αλλιώς μπορεί ο κυρίαρχος λαός να απεγκλωβιστεί ειρηνικά από όλα αυτά; Όταν το πολιτικό σκηνικό συνολικά είναι κατώτερο σε πολιτικές, αξίες και ήθος από την κοινωνία δεν θα πρέπει να μπορεί να απαλλαγεί από αυτό ή θα πρέπει και η κοινωνία να γίνει σαν και αυτούς; Στη Δημοκρατία μόνο επιλέγεις δεν μπορείς να απορρίπτεις;
Οι πολιτικοί σήμερα είναι αυτοί που ουσιαστικά ασκούν την νομοθετική, εκτελεστική και ελεγκτική εξουσία και όπως είναι φανερό, αν το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο, δεν υπάρχει πιθανότητα τιμωρίας πολιτικών προσώπων ή επιχειρηματιών. Η λευκή ψήφος έχει την δυνατότητα να ΄΄καθαρίσει΄΄ το παρακμάζον πολιτικό σύστημα και να δώσει την δυνατότητα στον κυρίαρχο λαό να θέσει νέους κανόνες διακυβέρνησης. 
Είναι ευκαιρία να διδάξουμε δημοκρατία όλο τον κόσμο και να τους αποδείξουμε ότι στη Δημοκρατία οι λαοί δεν εγκλωβίζονται σε ΄μέτριες΄ από το σύστημα προτεινόμενες επιλογές αλλά μπορούν να τις αποσύρουν και να αναζητούν αυτό που τους εκφράζει.

Εκπομπή για τη λευκή ψήφος δεν έχει γίνει ποτέ, γιατί; 

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Νόμιμη η υποψηφιότητα Πατούλη για τον ΙΣΑ με Υπογραφή Εισαγγελέα

Νόμιμη η υποψηφιότητα Πατούλη για τον ΙΣΑ με Υπογραφή Εισαγγελέα




Καθ’ όλα νόμιμη έκρινε την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη στις 25 Μαΐου 2011 ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, μετά από την προσφυγή της ΠΑΣΚ στη δικαιοσύνη. Ο σημερινός αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, έχοντας επιδείξει πλούσιο συνδικαλιστικό έργο στον Ιατρικό Σύλλογο τα τελευταία 16 χρόνια, έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΙΣΑ με την παράταξη ΔΗΚΙ-ΙΣΑ.


Κάποιοι συνάδελφοι, επικαλούμενοι το Ν3852/2010 περί επαγγελματικού ασυμβίβαστου, παραπληροφόρησαν τους συναδέλφους για τη νομιμότητα της υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη, λόγω της θέσης του ως Δημάρχου. Όσα αναφέρουν είναι αναληθή και συκοφαντικά. Το άρθρο 16 (Ν3852/2010) αναφέρει ξεκάθαρα ότι το ασυμβίβαστο έχει τεθεί μόνο για την επαγγελματική δραστηριότητα. Οι συνάδελφοι που προσέφυγαν… μέχρι και στη δικαιοσύνη γιατί δε διάβασαν το νόμο προσεκτικά…. Ίσως πρέπει να διαβάσουν προσεκτικότερα την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών (25/5/2011, αρ Πρωτ 22882) η οποία, επιβεβαιώνει την πλήρη νομιμότητα της υποψηφιότητας Πατούλη λόγω του ότι η επιστημονική και ιατρική ιδιότητα του κάθε γιατρού δεν άρεται από την ιδιότητα του Δημάρχου, παρά μονό για συγκεκριμένους λόγους.


Επειδή τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας είναι τεράστια, στη διοίκηση του ΙΣΑ χρειάζονται άνθρωποι που ξέρουν να διαβάζουν τους νόμους και που μπορούν να τους κατανοήσουν στην ελληνική γλώσσα… Κυρίως όμως χρειάζονται άνθρωποι που ξέρουν και μπορούν να διεκδικούν, όπως κάνει 16 χρόνια ο αυριανός πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μαζί κάναμε τις κλήσεις ( 46.319 ευρώ )

Αγανάκτηση και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει δημοσίευμα που κάνει λόγο για έγκριση από τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης 46.319 ευρώ για λογαριασμούς κινητών τηλεφώνου στο πολιτικό γραφείο του Θ. Πάγκαλου για το 2011. 

Σύμφωνα με το onalert.gr, αυτό το ποσό δόθηκε για να πληρωθούν οι λογαριασμοί των κινητών τηλεφώνων του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου.

Όλα αυτά, την ώρα που η χώρα βιώνει μια πρωτοφανή οικονομική κρίση και η κυβέρνηση «ψαλιδίζει» μισθούς, συντάξεις., εφάπαξ και βάζει «τσεκούρι» τις αμοιβές των νέων.

Όχι στα ιδιωτικά ιατρεία των νοσοκομειακών ιατρών του Ε.Σ.Υ


Αθήνα, 3 Ιουνίου 2011


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όχι στα ιδιωτικά ιατρεία των νοσοκομειακών ιατρών του Ε.Σ.Υ
Όχι στην κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Την κατηγορηματική αντίθεσή της εξέφρασε η συνδικαλιστική παράταξη των ιατρών ΔΗ.ΚΙ-Ι.Σ.Α στην πρόταση που απηύθυνε προς τα κόμματα ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, να επιτραπεί στους νοσοκομειακούς ιατρούς να έχουν ιδιωτικό ιατρείο.

Ο επικεφαλής της ΔΗ.ΚΙ-Ι.Σ.Α και υποψήφιος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α) Γιώργος Πατούλης, δήλωσε ότι θα σταθεί απέναντι σε κάθε πολιτική απόπειρα εμπορευματοποίησης της υγείας και νομιμοποίησης της μετατροπής των δημόσιων νοσοκομείων σε μια αγορά αναζήτησης πελατείας χωρίς κανόνες, χωρίς ελεγκτικούς μηχανισμούς, αλλά και έξω και πέρα από όλα τα συναλλακτικά ήθη που απαιτούν υγιή ανταγωνισμό στην παροχή υπηρεσιών και μη κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης.

«Υπερασπιζόμαστε το σύνολο του ιατρικού κόσμου» τόνισε ο κ. Πατούλης, και προσέθεσε ότι «με πλήρη σεβασμό στο λειτούργημα του Ε.Σ.Υ νοσοκομειακού γιατρού που δίνει καθημερινά τη μάχη για τη δημόσια υγεία, προασπίζουμε το δικαίωμα και όλων των ιατρών στην αξιοπρεπή εργασία και στην επιστημονική κατάρτιση. Επιπλέον προφυλάσσουμε τον πολίτη από την άσκοπη κατάχρηση ιατρικών πράξεων και εξετάσεων στην οποία μπορεί να οδηγηθεί από μειοψηφίες επίορκων γιατρών που θα επιδιώξουν τον εγκλωβισμό χιλιάδων ασθενών με περιττές υπηρεσίες για ίδιον οικονομικό όφελος. Καταδικάζουμε για άλλη μια φορά τις προτάσεις αυτές που δείχνουν ότι κανένα μάθημα δεν έχει πάρει η κυβέρνηση από την απουσία διαλόγου που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα απέναντι σε όλους τους κοινωνικούς εταίρους. Εμείς ως Δ.ΗΚΙ-Ι.Σ.Α θα αντισταθούμε στην κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όπως την εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας».

Επίσης, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ) για τη ΔΗ.ΚΙ-Ι.Σ.Α Μιχάλης Βλασταράκος, δήλωσε ότι: «Με τον τρόπο αυτό οι δημόσιες κλινικές του Ε.Σ.Υ μετατρέπονται σε ιδιωτικές για όσους θελήσουν να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα του νόμου και να παραπέμψουν για νοσηλεία τους ιδιωτικούς τους πια πελάτες, ανάλογα, όχι πάντοτε με τη σοβαρότητα της νόσου, αλλά και με το ύψος της αμοιβής».




Ο Επικεφαλής για τον Ι.Σ.Α                               Ο Επικεφαλής για τον Π.Ι.Σ
Γιώργος Πατούλης                                           Μιχάλης Βλασταράκος                                            

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011