Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ζήτησε 9.100 ενοίκιο από το ΔΝΤ και τo ήθελε και... “μαύρο”!

Aκόμα δεν έχουν συνέλθει οι του ΔΝΤ από αυτό που έπαθαν στην προσπάθειά τους να βρουν ένα... φτωχικό για να μείνουν


Κατά τη διάρκεια των ... ερευνών για ένα διαμέρισμα κοντά στην Ακρόπολη είδαν διάφορα διαμερίσματα

Ένα από αυτά τους άρεσε και αποφάσισαν να μπουν σε διαπραγμάτευση. Τότε άκουσαν από τον ιδιοκτήτη ότι μπορούσε να τους κάνει μια μικρή έκπτωση, αλλά να τους κόβει απόδειξη για τα... μισά!

Προφανώς ο ιδιοκτήτης δεν είχε ιδέα για το ποιοι είναι, αλλά σίγουρα και οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ δεν ήξεραν που... ήρθαν. 

Έμαθαν όμως από πρώτο χέρι πως είναι η κατάσταση στη χώρα μας. 

Το απίστευτο αυτό περιστατικό το αποκάλυψε χθες σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών ο γενικός γραμματέας του υπουργείου.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Η μέθοδος του γιατρού...

Συνήθιζε να πιπιλά τις γυναικείες θηλές ασθενών του, με στόχο όπως έλεγε να κάνει καλύτερες διαγνώσεις. Ο λόγος για ένα Φιλανδό γιατρό, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς πρωτόδικα αθωώθηκε για την επαναστατική του μέθοδο...
Ο Φιλανδός γιατρός χρησιμοποιούσε αυτό τον τρόπο διάγνωσης γιατί όπως ισχυρίζεται είναι ένα παλιό "κόλπο" εξέτασης μιας συγκεκριμένης πάθησης.

Πέφτοντας όμως μια μέρα με τα μούτρα στο στήθος μιας 20χρονης βρήκε τον μπελά του, καθώς αυτή τον μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση.

Στο πρώτο δικαστήριο ο γιατρός αθωώθηκε πανηγυρικά. Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είχε....
διαπράξει κάποιο έγκλημα και η γλώσσα του ήταν "αθώα"

Η νεαρή Φιλανδή δεν το έβαλε κάτω προσέφυγε στο Ανώτατο δικαστήριο και άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Σύμφωνα με τα πρακτικά η 20χρονη πήγε για εξετάσεις στο γιατρό γιατί διαπίστωσε κάποιο περίεργο υγρό να τρέχει από τις θηλές της.

Μετά από ψηλάφηση και υπέρηχο ο γιατρός θεώρησε ότι γλείφοντάς την θα κάνει καλύτερη διάγνωση. Ισχυρίστηκε ότι ήθελε να δοκιμάσει το υγρό για να της δώσει την καταλληλότερη αγωγή.

Ο γιατρός ισχυρίζεται ότι ζήτησε την άδειά της εξηγώντας στη νεαρή γιατί έπρεπε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη εξέταση. Όπως λέει ο γιατρός, η νεαρή συμφώνησε και εκείνος χώθηκε μες στο μπούστο της.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε χθες, περιμένουμε την ετυμηγορία…


Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Μαζί Τάνια Τσανακλίδου - Μιχάλης Δέλτα


Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου, στις οκτώ και μισή το βράδυ, την Τάνια Τσανακλίδου και τον Μιχάλη Δέλτα.

Οι 2 καλλιτέχνες ενώνουν τις νότες, το ρυθμό και τις  ανησυχίες,  ταξιδεύοντας το κοινό, μέσα από προσωπικές αλλά και κοινές δισκογραφικές  δουλειές, του χθες και του σήμερα.

Ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι από το «Μια αγάπη μικρή» , μέχρι την «Προσωπογραφία» της Τάνιας Τσανακλίδου και το ολοκαίνουριο  «Tech me away» του Μιχάλη Δέλτα, σε μια βραδιά αφιερωμένη στους πιο αυθεντικούς ήχους.

Ύμνοι για Κυριάκο Παπαδόπουλο!


Το εγκώμιο του νεαρού Έλληνα Κυριάκου Παπαδόπουλου έπλεξαν προπονητής, συμπαίκτες αλλά και ο γερμανικός τύπος μετά την εξαιρετική εμφάνιση του 18χρονου αμυντικού στη νίκη της Σάλκε επί της Μπενφίκα για τη 2ηαγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην άσος των «ερυθρολεύκων» άρπαξε κυριολεκτικά την ευκαιρία από τα «μαλλιά» και ήταν εκ των κορυφαίων των δευτεραθλητών Γερμανίας.

«Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και μας βοήθησε να διατηρήσουμε το μηδέν στα μετόπισθεν» τόνισε ο Φέλιξ Μάγκατ, προπονητής της Σάλκε. «Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε πολύ. Είναι αξιοθαύμαστο το πώς αγωνίστηκε για έναν παίκτη της ηλικίας του» σημείωσε ο διεθνής Γερμανός στόπερ και συμπαίκτης του, Κρίστοφ Μέτσελντερ.

Οι ύμνοι για τον Έλληνα άσο, όμως, δεν περιορίστηκαν στους κύκλους εντός της ομάδας. Οι γερμανικές εφημερίδες στην πλειοψηφία τους βαθμολόγησαν με πολύ υψηλό βαθμό την εμφάνιση του Παπαδόπουλου ενώ κάποιες εξ αυτών εκθείασαν την απόδοση του νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή κάνοντας σχόλια όπως «αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, η Σάλκε χτύπησε λαχείο».